Milić poručio lideru DPS-a da ide i ne brine za Crnu Goru

"Moja ti je poruka odavde – putuj igumane. Crna Gora se vraća narodu", rekao je Milić na promotivnom skupu u Beranama
9 komentar(a)
Ažurirano: 04.10.2012. 20:51h

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić poručio je predsjedniku DPS Milu Đukanoviću da se ne plaši opozicije, već onoga što je radio svih ovih godina i onih koji su u istoj sali sjedjeli sa njim.

"Oni će ti doći glave. Moja ti je poruka odavde – putuj igumane i ne brini za Crnu Goru. Crna Gora se vraća narodu", rekao je Milić na promotivnom skupu u Beranama.

On je Đukanovića nazvao "nekulturnim, nesposobnim i neodgovornim čovjekom", navodeći da se Đukanović plaši što se ujedinio narod koji neće dozvoliti da ga varaju.

Komentarišući istraživanje CEDEM-a prema kojem tu partiju podržava 14,9 odsto birača, Milić je kazao:

"SNP možda dobro ne stoji u anketama, ali mnogo dobro stoji sa narodom u Crnoj Gori".

Milić je izjavio da se SNP bori za tradicionale vrijednosti Crne Gore, navodeći da pripada generaciji očeva koji svojoj djeci nisu mogli da stvore uslove za život i slobodu kakvu su njima roditelji ostavili. Predsjednik SNP-a je rekao da kucnuo čas da se naplati sve ono što su članovi te stranke trpjeli trpjeli godinama.

"Trpjeli smo bezakonje i nepravdu. A ja sa ovog mjesta kažem da sve što radimo nije da bi se bilo kome svetili, već da niko u Crnoj Gori ne prođe ono što su prošli naši članovi i simpatizeri. Ali isto tako, ako sam rekao da nema osvete, nema ni zaborava", poručio je Milić.

Galerija

Bonus video: