Vešović: Sva istraživanja pokazuju ko će pobijediti

Najnovije istraživanje Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) pokazalo je da bi Koalicija Evropska Crna Gora – Milo Đukanović dobila 47,2 odsto glasova na parlamentarnim izborima
107 pregleda 30 komentar(a)
Časlav Vešović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Časlav Vešović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.10.2012. 14:17h

Koalicija Evropska Crna Gora –Milo Đukanović biće pobjednik parlamentarnih izbora, što ukazuju sva istraživanja javnog mnjenja, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista.

Najnovije istraživanje Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) pokazalo je da bi Koalicija Evropska Crna Gora – Milo Đukanović dobila 47,2 odsto glasova na parlamentarnim izborima, dok bi DF dobio 18,5 odsto, Socijalistička narodna partija 14,9, a Pozitivna Crna Gora 10,2 odsto glasova.

„Naša politička konkurencija nema razloga da se ljuti na anketare. Razlozi zbog čega loše stoje nalazi se u njima i u njihovoj politici“, rekao je portparol DPS-a Časlav Vešović agenciji MINA.

On je naveo da, prema signalima koje primaju sa terena, svakodnevnom komunikacijom sa građanima i na osnovu njihovih anketa, očekuju sigurno veću podršku od ove koju im prognoziraju objavljene ankete.

„Do 14.oktobra motivisaćemo birače da izađu na birališta i da za sebe i za svoju državu izaberu put koji vodi naprijed u ekonomski i društveni razvoj. Jasno je da to jedino može obezbijediti naša koalicija“, zaključio je Vešović.

Bonus video: