DF: Režimski analitičari spremili istraživanja, ignorišite ih

"DF poziva crnogorske građane da ne nasjedaju na prevare DPS-ovog izbornog štaba i na laži njihovog privatnog analitičara"
80 pregleda 62 komentar(a)
Koča Pavlović, Foto: Luka Zeković
Koča Pavlović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.10.2012. 16:25h

Demokratski front (DF) vodi ozbiljnu, dostojanstvenu i superiornu kampanju, i po svim istraživanjima i po pokazateljima sa terena, DF će iz ovih izbora izaći kao pobjednik i kao najjači politički subjekat na cjelokupnoj političkoj sceni, navodi se u saopštenju koje potpisuje Koča Pavlović.

"Tu činjenicu odlično znaju naši politički protivnici, koji već mjesec dana plaćaju nekoliko agencija iz Srbije da vrše brojna istraživanja. Upravo zato šef režima pokušava da agresivnim nastupima isprepada onaj veliki broj dojučerašnjih glasača DPS-a, koji su odlučili da mu ovoga puta okrenu leđa. DPS se pogrešno nada da će tim prepadanjem zaustaviti sopstveni pad unutar crnogorskog biračkog tijela, i da će spriječiti ubrzani rast DF-a, ka kojemu se okreću njihovi nekadašnji glasači", piše u saopštenju.

Za par dana, kako navodi Pavlović, ističe zakonski rok u kome je bilo dozvoljeno objavljivanje istraživanja javnosti.

"Izlaznost od preko 70 odsto stavlja tačku na DPS-ovu vladavinu, čime se zaustavlja dalje propadanje ove zemlje"

Demokratski front je pozvao građane da ne "nasjedaju na prevare DPS-ovog izbornog štaba i na laži njihovog privatnog analitičara", da se ne obaziru na uvredjive nastupe šefa režima i njegovih saradnika, i da u što većem broju izađu na birališta 14.oktobra.

"Jer izlaznost od preko 70 odsto stavlja tačku na DPS-ovu vladavinu, čime se zaustavlja dalje propadanje ove zemlje. DF je jedini izborni akter koji uživa jasnu i vidljivu podršku međunarodne zajednice. Zato će Vlada DF-a biti u mogućnosti da brzo sprovede najhitnije reforme, da zaustavi dalje klizanje ove zemlje ka bankrotu, i da odmah započne novi investicioni ciklus i izvede državu na put ekonomskog oporavka", navodi se u saopštenju Pavlovića.

Bonus video: