Stanišić: Bulatović će Lekiću podmetnuti nogu

On je ocjenio da se iza ideje o predsjedničkoj kandidaturi Lekića krije Bulatović
67 pregleda 15 komentar(a)
Obrad Stanišić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Obrad Stanišić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.09.2012. 18:40h

Najavom kandidature lidera Demokratskog fronta (DF) Miodraga Lekića za budućeg predsjednika države, njegovi najbliži saradnici iz Fronta pokušavaju da mu se dodvore, ocjenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Obrad Mišo Stanišić.

Komentarišući tvrdnje Predraga Bulatovića i Branka Radulovića, na skupu u Tološima, da će Lekić pobijediti na predsjedničkim izborima, Stanišić je ocjenio da se radi na političkom pozicioniranju unutar Fronta. Stanišić smatra da ni sam Lekić do skupa u Tološima nije znao da će biti predsjdnički kandidat.

"Nije kandidatura u pitanju, nego tri već zaboravljena lidera Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Bulatović vode mrtvu trku koji će postati miljenik svom novom vođi. Medojeviću, koji je ostao bez glasača, Mandić spašava poslaničko mjesto, pa će mu teško prepustiti pomenutu poziciju", navodi se u saopštenju Stanišića.

On je ocjenio da se iza ideje o predsjedničkoj kandidaturi Lekića krije Bulatović, navodeći da je bivši lider SNP-a formiranja učestvovao u formiranju i kreiranju Fronta.

"Lekić je naizgled miran, iako mora biti svjestan da će mu Peđa, bez obzira na trenutno dodvoravanje, na prvoj krivini podmetnuti nogu, što nikoga neće iznenaditi", tvdi Stanišić.

Bonus video: