Milić: SNP će biti stub nove Vlade poštene i napredne Crne Gore

"Hajde da 14. oktobra vratimo državu na put poštenja, slobode i pravde, na stazu jednakosti, soslidarnosti i posla za sve", rekao je Milić
17 komentar(a)
SNP, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
SNP, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 20.09.2012. 21:15h

Prvi promotivni skup Socijalističke narodne partije u kampanji za predstojeće parlamentarne izbore, održan je u Mojkovcu, pod motom "Tvoj život, tvoja država, tvoj izbor". Na skupu su prestavljeni predstavljeni i kandidati za poslanike sa Liste sa liste te partije.

"Opasnost za Crnu Goru ne dolazi više spolja, naš protivnik je režim koji nas bruka u svijetu i otima budućnost našoj djeci. To je protivnik svih Crnogoraca, Srba, Bošnjaka, Albanaca, Hrvata...svih onih kojima je Crna Gora na srcu. 14. oktobar je prilika da okrenemo novu stranicu istorije, da se suprostavimo svim vještačkim podjelama koje će vlast da nametna", kazao je lider SNP Srđan Milić Mojkovčanima.

Milić je pozvao građane Mojkovca da "scenario lokalnih izbora u Herceg Novom od prije šest mjeseci ponove i na parlamentarnim izborima, ali da pobjeda bude ubjedljivija"

"Dajem vam riječ za tri stvari - SNP će biti stub nove Vlade poštene i napredne Crne Gore, drugo, bez nas nove Vlade ne može biti i treća u toj Vladi nema mjesta za DPS i SDP. Sloboda se nikada nije spuštala do građanina, nego se građanin dizao da je osvoji. U ovoj državi nikad nije bilo teže, ekonomija-propast, standard-očaj, korupcija i kriminal vladaju, država nemoćna. Od nas zavisi. Zato hajde da 14. oktobra vratimo državu na put poštenja, slobode i pravde, na stazu jednakosti, soslidarnosti i posla za sve", rekao je lider SNP.

Milić smatra da je pred građanima 14. oktobra "novo referendumsko pitanje", koje glasi "Stečaj i propast uz DPS i SDP ili poštena, napredna i poštovana Crna Gora uz SNP?".

Cilj politike SNP je, kako je rekao Lalošević, "građanska multitolerantna i multikonfesionalna Crna Gora sa jednakim šansama za sve"

"Pita se Crna Gora zbog čega ne odgovaramokad nas Milo Đukanović pokušava da nas „hvaliti“. E, ne daj Bože da ikome poželimo dobro, koje Milo Đukanović želi SNP. Da bi progovorili , treba preko puta da politički protivnik bude čovjek sa obrazom, da ga to zaoli. Njaga ne može zaboljeti ni jedna riječ, neaga će jedino zaboljeti politički poraz na izborima 14. oktobra", tvrdi Milić.

Prema riječima polsaničkog kandidata Vasilija Laloševića , "promjena koje dolaze u Crnoj Gori, ne mogu se dogoditi bez SNP-a"

"SNP imala je težak put od osnivanja prije 14 godina. Opstajala je i opstaće i ovog puta jer "Tvrd je orah voćaka čudnovata..." Pokušao je neko i ovoga puta da traži tzv "trule daske" u našim redovima, nastojeći da prikaže kako je u njihovim redovima „čelična armatura“. Nije tako, ovdje je večeras čelična armatura", kazao je Lalošević pokazujući na poslaničke kandidate svoje aprtije.

Cilj politike SNP je, kako je naglasio, "građanska multitolerantna i multikonfesionalna Crna Gora sa jednakim šansama za sve".

Na izbornoj tribini SNP u Mojkovcu govorili su i Dr Milorad Bakić, koji je poslije 14. oktobra i, kako je kazao, pobjede SNP, obećao ravnomjerni razvoj regija u Crnoj Gori i "okretanje sjeveru".

Mojkovčanima su se obratili i poslanički kandidati iz tog grada Goran Palević i Jelene Vučetić, a u ime OO SNP Veselin Jovanović.

Bonus video: