Demokrate o hapšenju Jovanovića: Još jedna potvrda da smo na udaru najozloglašenijih kriminalaca

"Šefovi kriminalnih klanova po nalogu njihovih šefova koji vrše vlast u Crnoj Gori, sprovode najmonstruoznije metode obračuna za političkim protivnicima"
107 pregleda 10 komentar(a)
hapšenje Cetinje, Foto: Uprava policije
hapšenje Cetinje, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.06.2018. 13:09h

Da istina uvijek pronađe put i ugleda svjetlost dana, potvrđuje hapšenje Ivana Jovanovića, koji je u novembru prošle godine napao poslanika Danila Šaranovića i kandidate za odbornike Demokratske Crne Gore na Cetinju, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Cetinjani Ivan Jovanović (35) i Nikoleta Vukić (26) uhapšeni su juče zbog sumnje da su učestvovali u pripremanju ubistva pripadnika organizovane kriminalne grupe, saopšteno je iz policije. Sumnja se da su njih dvoje u sobi hotela Grand u Cetinju sakrili automatsku pušku, silikonske maske, municiju, prigušivač i eksploziv, u namjeri da ih upotrijebe za lividaciju.

"Ovoga puta kriminalna aktivnost uhapšenog ogledala se u pripremanju ubistva, što je još jedna u nizu potvrda da je Demokratska Crna Gora na udaru najozloglašenijih kriminalaca. Šefovi kriminalnih klanova po nalogu njihovih šefova koji vrše vlast u Crnoj Gori, sprovode najmonstruoznije metode obračuna za političkim protivnicima. Ako uzmemo u obzir koga su sve iz kriminalnog miljea angažovali da se obračunava sa funkcionerima Demokrata i kakve su im bile zamisli, samo je puka sreća što do sada nije bilo žrtava. Gotovo da nema grada u Crnoj Gori u kome nije bilo fizičkih napada i nasrtaja na funkcionere i aktiviste najjače opozicione partije, od strane najokorelijih kriminalaca po nalogu šefova iz DPSa", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: