PARLAMENTARNI IZBORI

Skupovi Demokratskog fronta mogu se pratiti i preko Tvitera

“Neće vam zrijevati lubenice od 50 kg, krave neće teliti tri teleta. Mi ne pričamo bajke”, bio je jedan od prvih tvitova
66 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2012. 10:57h

Simpatizeri i članovi Demokratskog fronta (DF) koji nijesu bili na skupu u Golubovcima, imali su priliku da putem društvene mreže Tviter uživo prate promotivni skup ovog opozicionog saveza.

Tako su “tviteraši” već oko 20 časova znali da je atmosfera u sali fenomenalna, da su stigli funkcioneri DF-a Goran Danilović i Predrag Bulatović, ali i da su Zećani ovacijama pozdravili Milana Knežević.

Kneževićeva poruka :“Neće vam zrijevati lubenice od 50kg, krave neće teliti tri teleta. Mi ne pričamo bajke”, bila je jedan od prvih tvitova, a iz minuta u minut objavljivane su i najznačajnije poruke ostalih govornika.

Do “tviteraša” je stigla i poruka Nebojše Medojevića “da patriotizam nije staviti jednu ruku na srce kad svira himna, a drugu u džep građana".

Zahvaljujući ovoj društvenoj mreži, birači su čuli i dio predizbornog programa i obećanja funkcionera DF-a da će ako osvoje vlast uraditi revizije sumnjivih privatizacija i osnovati razvojnu banku.

Ovaj opozicioni savez od kraja avgusta sa građanima komunicira na Tviteru, ohrabruju apstinente i šalje pozive za masovni izlazak na izbore.

Preporučujemo za Vas