SNP iz Novog podržava odluku centrale o samostalnom nastupu na izborima

"Ne postoji mogućnost pravljenja koalicije sa DPS-om i SDP-om. Potencijalni postizborni partneri sve antirežimske stranke u Crnoj Gori"
12 komentar(a)
Herceg Novi,, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi,, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 30.08.2012. 11:23h

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) u Herceg Novom podržao je odluku stranačke centrale o samostalnom nastupu na parlamentarnim izborima. U saopštenju koje je potpisao predsjednik odbora Obrad Gojković navodi se da je odboru prisustvovao 101 član, i da je većina dala podršku odluci GO.

Gojković koji je važio za funkcionera bliskog Predragu Bulatoviću navodi da je opštinski odbor pokazao spremnost da se preduzmu sve mjere i aktivnosti za smjenu režima u Crnoj Gori.

"Odbor je dao punu podršku odluci GO da se na narednim izborima nastupi samostalno, budući da je rukovodstvo Demokratskog fronta odbilo prijedlog SNP-a da se na predstojećim izborima nastupi u koaliciji sa zajedničkom izbornom listom.

Burna sjednica podgoričkog SNP: Milić nudio ostavku >>>

Naglašeno je da ne postoji mogućnost pravljenja koalicije sa DPS-om i SDP-om, već da su potencijalni postizborni partneri sve antirežimske stranke u Crnoj Gori", navodi Gojković.

On je istakao da je hercegnovski odbor SNPa od svog postanka bio stožer oko koga su se okupljale sve demokratske snage i to će iskustvo primjenjivati na izborima 14. oktobra.

Bonus video: