Čestitka Lukšića za Dan nezavisnosti Moldavije

"S obzirom da dijelimo iste, evropske vrijednosti, nadam se da će naše dvije zemlje uskoro dati doprinos ostvarenju vizije Evrope, kao slobodnog i mirnog prostora"
6 komentar(a)
Igor Lukšić, Foto: Boris Pejović
Igor Lukšić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.08.2012. 12:31h

Predsjednik Vlade Igor Lukšić uputio je čestitku predsjedniku Vlade Republike Moldavije Vladimiru Filatu povodom 27. avgusta Dana nezavisnosti Moldavije.

"U ime Vlade i građana Crne Gore, kao i u svoje lično ime, posebno mi je zadovoljstvo da čestitam građanima Moldavije 27. avgust, Dan nezavisnosti, uz najljepše želje za dobrobit vaše zemlje i njenog prijateljskog naroda", navodi se čestitki predsjednika Lukšića.

"Napredak koji smo ostvarili u našoj bilateralnoj saradnji me čini jako zadovoljnim i vjerujem da će naš budući fokus biti dalje intenziviranje kontakata u svim oblastima. Čvrsto sam opredijeljen da tijesno sarađujem sa Vama i Vašom Vladom u predstojećem periodu, sa ciljem jačanja i produbljivanja saradnje u svim oblastima od obostranog interesa.

S obzirom da dijelimo iste, evropske vrijednosti, nadam se da će naše dvije zemlje uskoro dati doprinos ostvarenju vizije Evrope, kao slobodnog i mirnog prostora", navodi se u čestitki.

Bonus video: