Dedeić: Ne trebaju nam Đukanovićeve krvave pare

On je Pavloviću poručio da od trenutka kada su kao politička partija formirani 2009. nikada iz Savjeta nijesu dobili ni centa
53 pregleda 0 komentar(a)
Dobrilo Dedeić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dobrilo Dedeić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.08.2012. 15:51h

Predsjednik Srpske liste i predstavnik koalicije Srpska sloga Dobrilo Dedeić poručio je da ne postoji ta elementarna nepogoda koja će SL navesti u koaliciju sa DPS-om i SDP-om.

Reagujući na izjavu poslanika Pokreta za promjene (PzP) Koče Pavlovića da DPS parama iz Fonda za manjine finansira predizbornu kampanju režimskih partija, poput manjinskih srpskih stranaka, koje čine Srpsku slogu.

“Ko god poznaje ljude iz rukovodstva Srpske liste zna da nam ne treba ni jedan krvavi cent Mila Đukanovića. Objavljivanje fotografije kojom se, komentarom, kampanja SL i Srpske sloge dovodi u vezu sa sredstvima koje dobija Srpski nacionalni savjet je više nego nekorektan čin. I u SNS-u i strankama koje čine Srpsku slogu mnogi znaju zašto”, objasnio je Dedeić.

On je Pavloviću poručio da od trenutka kada su kao politička partija formirani 2009. nikada iz Savjeta nijesu dobili ni centa.

“Prije svega zato što SNS, kao institucija koja treba da opstane, dobija namjenska sredstva. I zato što funkcioneri SL, da nam je cilj bio da nešto zloupotrebom uzmemo ili šklapimo, ne bi napuštali Andriju Mandića i Gorana Danilovića, nego bismo pride glasali za Ustav, kao i stranka Koče Pavlovića”, rekao je Dedeić koji je na nedavnoj konferenciji za novinare rekao da će poštovati Ustav, iako ga je prije nekoliko godina pocijepao u parlamentu.

Kada je u pitanju rušenje režima, Dedeić je rekao da je Pavlović zakasnio deceniju i po.

“Kao poslanik, imao sam više nego korektnu komunikaciju sa Pavlovićem, ali nepristajem da mi o parama gusla neko o kome je isti Ranko Krivokapić, kome danas piše, imao čuvenu finansijsku teoriju”, rekao je Dedeić.

Bonus video: