Đurović negirao tvrdnje Labana: Dobro se zna ko je ko

On smatra da Spužani, a naročito Labanove komšije ne bi pisali peticiju protiv njega da je on uzoran građanin kakvim se predstavlja
0 komentar(a)
lubenica, Foto: Luka Zeković
lubenica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.08.2012. 16:38h

Spužanin Goran Đurović kojem je u noći između 30. i 31. jula sa polja ukradeno oko dvije tone lubenice, zbog čega je policija podnijela prijavu protiv Slaviše Labana, juče je reagovao na Labanovu izjavu u tekstu objavljenom u "Vijestima" 14. avgusta.

Laban je u pomenutom tekstu tvrdio da nije počinio krađu i naveo je da Đurović i dalje prodaje lubenice, zbog čega on smatra da je sve namještaljka.

"Tačno je da sam prodavao lubenice na Stologlavu poslije krađe porodice Laban, a navode koje su iznijeli mogu samo reči da nisu istiniti. Prodao sam jedan dio što je ostao, mada poslije svega, mišljenja sam da je i to trebalo da mu ostavim da pokrade. Čovjek sam koji pošteno radi i sa ovim činom (krađom) moja porodica je dovedena na ivicu egzistencije. U Spužu se jako dobro zna ko je Goran Đurović, a ko Slaviša Laban. Pošto je policija obavila svoj posao i otkrila počinioce, mišljenja sam da ih treba nagraditi, a ne blatiti", navodi Đurović.

On smatra da Spužani, a naročito Labanove komšije ne bi pisali peticiju protiv njega da je on uzoran građanin kakvim se predstavlja.

"Iz novina sam saznao ko su počinioci krađe, jer sam podnio prijavu protiv N.N lica, što je evidentirano u stanici policije Danilovgrad. Sada saznajem da me to isto lice, Slaviša Laban, pominje u "Vijestima" i tvrdi da sam ja sve to izmislio kako bih se "naplatio" što nije tačno, jer nisam osigurao imanje, mada sam, kako stvari stoje trebalo.

Po priči gospodina Labana izgleda da ne valja pošteno živjeti nego krasti. Da sam na mjestu Labana ne bih iz kuće izlazio od sramote, a kamoli pisao ovakve gluposti", naveo je u reagovanju Đurović. On je dodao da poziva javnost da dođe u Spuž i uvjeri se u to ko je čovjek koji ga je optužio.

"Ovim prekidam svaku dalju komunikaciju sa gospodinom Labanom i molio bih da me više ne spominje, a svoje "dokaze" koje ima neka preda Osnovnom sudu u Danilovgradu", napisao je Đurović.

"Vijestima" je u policiji nakon što su Đuroviću poharane lubenice, rečeno da se Laban, njegova dva maloljetna sina i njihova dva maloljetna druga sumnjiče da su sa Đurovićevog imanja za jednu noć uspjeli da odnesu dvije tone lubenice. Zbog toga je policija protiv njih podnijela krivičnu prijavu.

Bonus video: