Priznati naučnici i profesori u Savjetu Demokratskog fronta

"Front se iz dana u dan širi i prima pojedince koji su svojim ličnim i profesionalnim kredibilitetom stali iza ideje i misije DF"
273 pregleda 28 komentar(a)
Jelisava Kalezić, Foto: Arhiva Vijesti
Jelisava Kalezić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 14.08.2012. 11:49h

Međunarodno priznati naučnici i univerzitetski profesori Jelisava Kalezić sa Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i Srđa Pavlović sa Univerziteta Alberte u Kanadi, pristupili su Demokratskom frontu (DF).

DF-u, kako su saopštili, pristupili su i prodekanica za nastavu na Fakultetu za pomorstvo crnogorskog Univerziteta Sanja Bauk, rukovodilac studijskog programa Biologija na Prirodno-matematičkom fakultetu Vladimir Pešić i analitičar tržišta aluminijuma Goran Đukanović.

Iz DF-a je saopšteno da su se oni pridružili univerzitetkom profesoru Milanu Popoviću, književniku Ibrahimu Čikiću i humanisti i nevladinoj aktivistkinji Lidiji Leovac u Savjetu Demokratskog fronta.

Navodi se da se Demokratski front iz dana u dan širi i prima pojedince koji su svojim ličnim i profesionalnim kredibilitetom stali iza ideje i misije DF koja treba da dovede do korjenitih promjena u crnogorskom društvu.

"Ovdje nije stavljena tačka na članstvo u Savjetu, već se i dalje razgovara sa uglednim pojedincima koji bi svojim znanjem i iskustvom mogli da daju dragocjen doprinos u realizovanju ciljeva koje je Demokraski front postavio", navodi se u saopštenju.

Bonus video: