Podgorički liberali ostaju vjerni Mugoši

Esad Šainović kazao je da odluka o tome sa kime će liberali sklapati koalicije “isključivo zavisi od samih liberala i njihovih organa koji po statutu takve odluke donose”
21 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2012. 18:13h

Podgorički Odbor Liberalne partije (LP) poručio je da nema namjeru da raskida koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i Bošnjačkom strankom (BS) sve dok, kako su naveli, ona funkcioniše na kvalitetan i zadovoljavajući način.

Iz Demokratskog fronta ranije je saopšteno da je LP spremna da raskine koaliciju sa režimskim partijama na lokalnom nivou i priključi se tom političkom savezu.

Predsjednik Opštinskog odbora LP Podgorica, Esad Šainović, kazao je da odluka o tome sa kime će liberali sklapati koalicije “isključivo zavisi od samih liberala i njihovih organa koji po statutu takve odluke donose”.

“A ne nikako od grupa, koje žele da ovakvim ‘demokratskim’ rezovima unizi sve što je dio demokratskih dostignuća i standard”, naveo je Šainović u saopštenju dostavljenom agenciji MINA

Prema njegovim riječima, liberali su svoje koalicije sami sklapali, i samo ih oni mogu raskidati.

“Koaliciju sa DPS-om i BS-om u Podgorici nemamo namjeru raskidati sve dok ona funkcioniše na kvalitetan i zadovoljavajući način, kao što je to do sada i bio slučaj”, naglasio je Šainović.

Liberalima, kako je naveo, nijesu potrebni savjetnici, dušebrižnici, niti mentori da im govore šta i kako da rade.

„Gospodo forumaši, moraćete tražiti nekog drugog, ko je spreman da uništava Podgoricu, jer mi to definitivno nikada nećemo raditi“, poručio je Šainović.

Bonus video: