Pozitivna CG otvorila kancelariju u Budvi

"Mi želimo da Budva više ne puni stupce crne hronike, već poznatih svjetskih turističkih časopisa", kazao je Milo Perović, član Inicijalnog odbora Budva
126 pregleda 22 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2012. 13:07h

Pozitivna Crna Gora je u petak, 10. avgusta, otvorila kancelariju u Budvi, saopšteno je iz te partije.

Generalni sekretar Pozitivne CG Mladen Bojanić kazao je da je otvaranje kancelarije u Budvi "još jedna u nizu aktivnosti Pozitivne na približavanju programskih smjernica ove strane crnogorskim građanima, a koje za cilj imaju političke, ekonomske i društvene promjene u našoj državi i svakom njenom gradu".

Kancelarija Pozitivne u Budvi će biti otvorena za sve građane svakog radnog dana od 9-17 časova, na adresi Jadranski put, Velji Vinogradi bb (pored agencije Mare Blue, u samoj blizini Jolly apartmana)

"Mi ćemo učiniti sve da pružimo građanima Crne Gore jednaku šansu, bez obzira na to koje su vjere i nacije, ili u kojem gradu žive, sa punim uvažavanjem svih njihovih različitosti.

Pozivamo sve stanovnike Budve da posjete kancelarije Pozitivne i daju svoj doprinos sveobuhvatnim promjenama, pronalaženju najboljih rješenja za Budvu, i boljem životu za njene građane", kazao je Bojanić.

"Današnji datum je značajan datum za Budvu, i mi iz Pozitivne želimo da Budvi vratimo staru slavu i učinimo da bude onakva kakvu zaslužuju njeni građani. Prostorije Pozitivne Crne Gore od danas su otvorene za sve građane", kazao je član Inicijalnog odbora Pozitivne CG Budva, Časlav Perović.

"Mi želimo da Budva više ne puni stupce crne hronike, već poznatih svjetskih turističkih časopisa.

Mi imamo nove ljude, imamo znanje i mladost, i stoga pozivamo sve građane Budve koji su u mogućnosti da dođu u Pozitivnu i time pomognu svom gradu“, kazao je na otvaranju Milo Perović, takođe član Inicijalnog odbora Budva.

Kancelarija Pozitivne u Budvi će biti otvorena za sve građane svakog radnog dana od 9-17 časova, na adresi Jadranski put, Velji Vinogradi bb (pored agencije Mare Blue, u samoj blizini Jolly apartmana).

Galerija

Bonus video: