Pozitivna CG otvorila kancelariju i na Cetinju

Predsjednik “Pozitivnih” Drako Pajović, kazao je da oni vjeruju u Cetinje koje radi i Cetinje koje je zaposleno
21 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2012. 16:10h

Simboličnim presjecanjem narandžaste vrpce, Pozitivna Crna Gora otvorila je svoju kancelariju i u crnogorskoj prijestonici.

Kancelarija, koju su otvorili predsjednik Pozitivne Crne Gore, Darko Pajović, i član Koordinacionog odbora Pozitivne Crne Gore Cetinje Dragan Ćiro Cvetković, nalazi se u samom centru grada.

"Krećemo danas pozitivnim putem, kojim se, nažalost, rjeđe išlo u posljednjih 20 godina. Kancelariju otvaramo da dočekamo sve one koji žele promjene u našem gradu i našoj državi. Mi vjerujemo da ćemo upravo u ovoj kancelariji vidjeti mnogo Cetinjana koji će dati veliki doprinos Pozitivnoj Crnoj Gori, koja je danas respektabilna politička snaga u našoj zemlji", kazao je na otvaranju Cvetković.

Okupljeni članovi Pozitivne Crne Gore, podsjetili su sve prisutne “da ovo otvaranje ima posebnu simboliku zbog istorijskog značaja koje Cetinje ima za Crnu Goru, jer su mnoge pozitivne inicijative krenule upravo sa Cetinja, a u posljednje 23 godine, Cetinje je bilo jedan od rijetkih bastiona pozitivnih ideja koje su postojale u našoj zemlji”.

Predsjednik “Pozitivnih” Drako Pajović, kazao je da oni vjeruju u Cetinje koje radi i Cetinje koje je zaposleno.

"Sve aktivnosti koje Pozitivna Crna Gora bude imala biće upravo sa ovim ciljem, jer Cetinje mora da vrati mjesto koje mu pripada. Za to je potrebna, prije svega, snažna politička volja i ljubav prema svom gradu, a ljubav prema gradu se ne mjeri brojem službenih automobila i potrošenih litara benzina, koje se plaćaju novcem građana Crne Gore, već se ona mjeri brojem inicijativa i provedenih sati na radnom mjestu", kazao je Pjaović.

Kancelarija Pozitivne na Cetinju otvorena je za sve građane svakog radnog dana u Ul. V Proleterske brigade bb (pored CKB banke), od 9-12h i od 17-20h.

Galerija

Bonus video: