Pozitivna Crna Gora: Izabrani generalni sekretar i direktor stranke

U Predsjedništvo izabrani i Azra Jasavić, Zoran Miljanić, Goran Tuponja, Nikola Koćalo, Goran Đurović, Dritan Abazovic, Miloš Konatar i Emin Duraković
175 pregleda 14 komentar(a)
pozitivna crna gora, Foto: Luka Zeković
pozitivna crna gora, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.06.2012. 16:56h

Glavni odbor (GO) Pozitivne Crne Gore izabrao je Srđana Perića za direktora te partije, a Mladena Bojanića za generalnog sekretara.

Generalni sekretar, navode iz Pozitivne, rukovodi Generalnim sekretarijatom, koji u suštini predstavlja "partijsku vladu", i zadužen je za sprovođenje politike stranke u svim oblastima političkog djelovanja, dok je direktor stranke zadužen za finansijsko poslovanje stranke i dio logističke podrške u radu stranke.

Iz Pozitivne je saopšteno da su na sjednici u Predsjedništvo izabrani i Azra Jasavić, Zoran Miljanić, Goran Tuponja, Nikola Koćalo, Goran Đurović, Dritan Abazovic, Miloš Konatar i Emin Duraković. Pored navedenih članova, u sastav Predsjedništva po svojoj funkciji ulaze predsjednik, generalni sekretar i direktor partije.

"Predsjedništvo, koje broji 17 članova, biće kompletirano na sljedećoj sjednici Glavnog odbora, tokom jula", navodi se u saopštenju.

Na sjednici su, dodaje se, donesene odluke o organizovanju Foruma mladih i Foruma žena, dok su članovi Predsjedništva zaduženi da privedu kraju proces formiranja Političkog savjeta.

Saopšteno je da su članovi GO raspravljali i o aktuelnoj političkoj situaciji, a napravljen je poseban osvrt na prethodno realizovane aktivnosti.

"Poseban akcenat je stavljen na dalji razvoj stranke i jačanje lokalnih odbora. Dosadašnja dinamika razvoja stranke, zainteresovanost javnosti i građana za Program i stranačke aktivnosti na sjednici su ocijenjene kao vrlo dobre", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: