Pozitivna Crna Gora otvorila kancelariju u Baru

Iz Pozitivne su poručili da kancelarija nije otvorena samo za članove partije "već i za sve pozitivne Barane i građane Crne Gore koji žele pozitivan kutak"
86 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2012. 12:32h

Na prigodnoj svečanosti, pred simpatizerima i članovima partije, predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović presjekao je danas vrpcu na kancelariji ove stranke preko puta vatrogasne stanice.

Nakon Podgorice, Bar je drugi grad u kojem je PCG otvorila svoje stranačke kancelarije, a najavljeno je da će stranačka infrastruktura na ovaj način za 10-ak dana biti ojačana i u Nikšiću.

"Nakon Nikšića, imaćemo kancelariju i u Beranama, tako da ćemo za mjesec, dva pokriti dobar dio Crne Gore. Kadrovski smo dobro osposobljeni tako da smo sigurni da ćemo moći da odgovorimo tom zadatku koji nije nimalo lak. Ova kancelarija je za razliku od drugih finansirana isključivo od naših sredstava i naših donacija, nijesmo tražili novac od nikog drugog, pogotovo ne od države, jer je ovo nešto u što svi vjerujemo i čemu svi želimo da damo doprinos", rekao je Goran Đurović, član GO PCG, zahvalivši “svim dobrim ljudima i donatorima“ koji su materijalno i na drugi način pomogli otvaranje ove kancelarije.

Đurović je dodao da ovo nije kancelarija samo za članove PCG "već i za sve pozitivne Barane i građane Crne Gore koji žele pozitivan kutak".

On je naglasio i da je PCG istinska građanska partija "jer sada na našem političkom nebu postoje partije koje se deklarišu kao građanske, ali, mi prosto ne vjerujemo u to".

"Uvjerili smo se da svi građani u Crnoj Gori nijesu jednaki i to je ono što nas sigurno razlikovati od drugh partija. Vjerujemo da Crna Gora može i mora bit građansko društvo u kojem će svi imati jednake šanse i jednaka prava, a ne nikako društvo podijeljeno na nacionalne rovove. U to iskreno vjerujemo i za to ćemo se zalagati. Ono što sada imamo na političkom nebu Crne Gore jesu kvazi-građanske partije zbog toga što nijesu građanske partije koje su oformile građansku Crnu Goru, već su oformile interesnu Crnu Goru. To su interesne organizacije, a mi to nećemo da baštinimo, već pravu građansku Crnu Goru i to je upravo i jedan od razloga što smo se osnovali i što je krenulo širenje naših kancelarija po Crnoj Gori", zaključio je Đurović.

Galerija

Bonus video: