Dajković Đukanoviću: Tražeći pravdu naišli smo na vaše đavole

Dajković je dodao da je lično, kao nosilac liste Prave Crne Gore, svjedočio kakvim "stravičnim metodama su se koristili aktivisti DPS-a", koji su, "vjerovali ili ne" kako kaže on, u jednom trenutku "naoružani do zuba sa pištoljima jurili i tjerali nas iz njihovih štabova"
86 pregleda 202 komentar(a)
Marko Milačić, Vladislav Dajković, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Vladislav Dajković, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 29.05.2018. 12:08h

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, izjavio je da smo mi, mladi političari iz opozicije koji su razotkrivali njihove paralelne štabove jazbine za kupovinu ličnih karata, zapravo tražili đavola, kazao je generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković, navodi se u saopštenju te partije.

"Tačno je, gospodine Đukanoviću, tražeći pravdu, naišli smo na vaše đavole, od Konika, Drača, preko Starog aerodroma do Zabjela", poručio je Dajković.

Dajković je dodao da je lično, kao nosilac liste Prave Crne Gore, svjedočio kakvim "stravičnim metodama su se koristili aktivisti DPS-a", koji su, "vjerovali ili ne" kako kaže on, u jednom trenutku "naoružani do zuba sa pištoljima jurili i tjerali nas iz njihovih štabova".

"Zar smo već zaboravili krvave glave i naoružane štabove za kupovinu ličnih karata?", pitao je Dajković.

Prava Crna Gora, kao najmlađa politička partija u Crnoj Gori i potpuno "svjesni svoje snage" na početku svog djelovanja, kako kaže Dajković, po treći put poziva kolege iz opozicije da ne ignorišu pozive za sastanak i usaglašavanje daljeg toka djelovanja.

"Jer, ako budemo držali glave u pijesku, ako budemo ćutali zarad sujete, kompleksa i parcijalnih interesa, onda, treba da žalimo samo zbog jednog: što nas nisu još više tukli – jer očito to i zaslužujemo. Drage kolege, na taj drzak i očigledan udar na dostojanstvo svakog opoziciono-nastrojenog građanina u Crnoj Gori ne smijemo ćutati ni po cijenu života.", zaključio je Vladislav Dajković.

Bonus video: