Pinjatić: Nemam namjeru da se odreknem poslaničkog, ni angažmana u partiji

Nakon ostavke lidera budvanskog DPS–a, zbog presude u postupku "Zavala", spekulisalo se da je isti korak napravio i Pinjatić
189 pregleda 30 komentar(a)
Đorđije Pinjatić, Foto: Luka Zeković
Đorđije Pinjatić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.06.2012. 09:26h

Poslanik DPS Đorđe Pinjatić jedan od osuđenih u postupku "Zavala" odbacio je navode medija da napušta poslaničku i funkciju u partiji.

Mediji spekulišu da je Pinjatić napustio partiju, u svijetlu burnih dešavanja unutara opštinskog odbora DPS u Budvi.

"Nemam nikakvu namjeru da se odreknem niti moga poslaničkog, ni angažmana u partiji", kazao je za "Vijesti" Pinjatić, odbacujući neistinitim i tendecioznim medijske spekulacije, uz ocjenu da se upravo već godinu i po želi predstaviti kriminogenom i problematičnom ličnošću.

Lider budvanskog DPS–a Boro Lazović, ogorčen zbog presude čelnim ljudima Opštine u sudskom postupku "Zavala" podnio je uoči vikenda neopozivu ostavku na tu funkciju, a spekulisalo se da je isti korak napravio i Pinjatić.

"Bojim se da oni neće stati na ovome" >>>

Pinjatić: A Hajdinagu kažnjavaju sa 10.000 >>>

Lazović "razočaran, tužan i nemoćan" >>>

Bivši predsjednik i potpredsjdnik Opštine Rajko Kuljača i Dragan Marović u slučaju "Zavala" osuđeni su na pet, odnosno četiri godine, dok je Pinjatić, koji je bio predsjednik komisije koja je procjenjivala radove na postrojenju za desanilizaciju, osuđen na tri godine zatvora.

Bonus video: