Vuković: Transparenti na protestima su vrhunac besmisla

Taj rječnik koji koriste je apsolutno nesvojstven i našim prostorima,našoj tradiciji,našem čovjeku, kazao je on
133 pregleda 31 komentar(a)
Miško Vuković, Foto: Zoran Đurić
Miško Vuković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.06.2012. 08:13h

Brojni transparenti kojim su nezadovoljni građani slali poruke Vladi Igora Lukšića, za poslanika DPS-a Miodraga Vukovića je nesvojstveno našim prostorima, tradiciji i našem čovjeku.

"Ljudi iz MANS-a kojima je u glavu udario prejak politički adrenalin, u liku navodnih sindikata koji ama baš ničim ne pokazuju da se bave radničkim pravima,u liku unije studenata, mladića koji jednostavno nemaju nikakvog kontakta sa realnošću. Ne znaju da je Crna Gora, uz sve muke koje ima, država koja najbolje sprovodi Bolonjsku deklaraciju. Taj rječnik koji koriste je apsolutno nesvojstven i našim prostorima, našoj tradiciji, našem čovjeku. Treba voditi računa kako se obraćate maker i neprijatelju, makar i onome sa kojim ne želite bilo kakvu direktnu komunikaciju.Ovo što smo imali sad jeste vrhunac besmisla", kazao je Vuković za radio Antena M.

Na jučerašnjem građanskom protestu izvršna direktorica MANS Vanja Ćalović podsjetila je da je poslanik DPS-a ismijavao proteste i studente upoređivao sa onima koji su zapalili Bosnu.

"I za Miška je mnogo, sram ga bilo", poručila je Ćalović pred okupljenim građanima

Goran Danilović iz NOVE smatra da transparenti bilo kog političkog ili apolitičkog skupa ne zavrijeđuju njegovu pažnju.

’’To je izbor pojedinca, može govoriti o pojedincu,mislim da ne može govoriti ni o jednom skupu ukoliko nije centralni moto organizaora, a ja ne znam da je tako", kazao je on.

Bonus video: