Građanski front sprema rješenja za ključne probleme

"Prvi nivo Fronta biće grupe stručnjaka koji će nuditi više rješenja za ključne ekonomske i društvene probleme", navode u Frontu
0 komentar(a)
protest 15. maj, Foto: Boris Pejović
protest 15. maj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.05.2012. 07:19h

Građanski front će formirati specijalne timove stručnjaka koji će javnosti ponuditi konkretna rješenja na ključne ekonomske i društvene probleme u Crnoj Gori.

Članovi timova Građanskog fronta, između ostalih, biće profesor Univerziteta “Mediteran” Milenko Popović, profesorka Građevinskog fakulteta Jelisaveta Kalezić, profesor Filip Kovačević i asistent na Univerzitetu Jork u Kanadi, Bojan Baća.

U stručnim timovima biće i profesor Milan Popović, novinar Marko Novaković, bivši funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore Džemal Perović, Vasilije Miličković i Vaselj Camaj.

U Građanskom frontu, na čelu sa Mrežom za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), tvrde da će stručni timovi ukazivati na glavne probleme u društvu i nuditi konkretna rješenja.

"Prvi nivo Fronta biće grupe stručnjaka koji će nuditi više rješenja za ključne ekonomske i društvene probleme. Zadatak ovih timova je da doprinesu stručnoj debati i ponude naučno potkovana rješenja, kako građanima, tako i svima onima koji donose odluke, a koji nisu povezani sa organizovanim kriminalom", navode u Frontu.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: