Bulatović: Ovo je privatna država u kojoj vladaju pustoš i kriminal

On je kazao da su upozoravali da cilj kampanje suverenističkog bloka nije bila obnova crnogorske državnosti već opstanak režima na vlasti
89 pregleda 21 komentar(a)
predrag bulatović, Foto: Luka Zeković
predrag bulatović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.05.2012. 16:26h

Nekadašnji lider bloka za zajedničku državu Predrag Bulatović ocijenio je u izjavi za Dan da su građani Crne Gore umjesto obnovljene državnosti dobili ''privatnu državu u kojoj vladaju ekonomska pustoš, korupcija i organizovani kriminal''.

On je naveo da su u bloku bili u pravu 2006. godine kada su upozoravali da cilj kampanje suverenističkog bloka nije bila obnova crnogorske državnosti već opstanak režima na vlasti.

"Podjele i dalje postoje i vlast ih svjesno generiše da bi na njima vladala. Ubijeđen sam da su oekivanja građana koji su 2006. godine glasali za nezavisnost iznevjerena i da među njima vlada veliko razočarenje. Međunarodna zajednica a posebno EU, vide danas spas za Crnu Goru da se odobravanjem datuma pregovora i počinjanjem dijaloga o poglavljima 23. i 24. razbiju poluge organizovnog kriminala i korupcije , a posebno one koje se nalaze u vlasti", naveo je Bulatović, komentarišući šestogodišnjicu obnove državnosti.

Bonus video: