"Nema sukoba između Mugoše i Konjevića, to je sukob onih koji brane i krše zakon"

"Oni koji krše zakone uvijek će pokušavati da nađu druge razloge i izgovore, tako da nema personalnih sukoba, nama oni ne trebaju"
0 komentar(a)
ranko krivokapić, Foto: Boris Pejović
ranko krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.05.2012. 10:42h

Šef crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić ocijenio je danas da ne postoji sukob između gradonačelnika Podgorice i potpredsjednika SDP-a Raška Konjevića, već da je riječ o sukobu „između onih koji brane zakon i onih koji ga krše“.

"I to je ono što će uvijek biti u demokratskom društvu, što će oni koji krše zakone uvijek pokušavati da nađu druge razloge i izgovore, tako da nema personalnih sukoba, nama oni ne trebaju. Da je tako mi ne bi bili u koaliciji sa DPS-om, poslije deset godina u opoziciji u antiratnom pokretu. Ovdje je sukob onih koji brane i krše zakon i to moraju biti sukobi u Crnoj Gori. To je demokratija“, uvjeren je Krivokapić, ne želeći da odgovori je li istina da ne kontaktira sa Mugošom, uz obrazloženje da ne zna zašto bi „svoje privatne relacije pretvarao u javna pitanja“.

Krivokapić nije bio upoznat sa objavljivanjem transkripta razgovora između Konjevića i vlasnika „Carina“ Čeda Popovića.

Popović: Ako se ovo nastavi, napraviću seriju tekstova o tebi Konjević: Ti to meni prijetiš? >>>

"Nisam vidio to, ali ako su izašli, trebalo vidjeti ko je izvor tih transkripta i vidjeti da li su, ono što postoji velika sumnja u Crnoj Gori, te službe van efektivne demokratske kontrole“, istakao je Krivokapić, ističući kako bi zakoni u Crnoj Gori trebalo da budu jednaki za sve, bez obzira na imena.

Bonus video: