Konjević: Popović mi je rekao da "batalim priču" ili će objaviti tekstove o meni

Konjević kaže da je Popović rekao da ima mogućnosti i načina da objavi više tekstova o njemu i njegovoj familiji
81 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2012. 18:37h

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević kazao je da nije obaviješten da će policija podnijeti samo prekršajnu prijavu protiv vlasnika "Carina" Čedomira Popovića zbog prijetnji za koje Konjević kaže da su mu upućene prije dva dana.

Konjević kaže da nema snimljen razgovor, ali ostaje pri stavu da ga je shvatio kao prijetnju jer ga je zvao čovjek kog nikad u životu nije čuo niti sreo da mu saopšti da je bilo "dosta priče oko "prodaje ovog zemljišta, njegovom preduzeću, njemu lično...", prepričao je detalje razgovora Konjević za TV Vijesti.

TV Vijesti

Kako priča Konjević Popović je rekao "da ako sa tom pričom "ne batalim", on ima i mogućnosti i načina da objavi više tekstova o meni i mojoj familiji".

Konjević je pitao Popovića da li je to prijetnja, a Popović je na to odgovorio da mu to "samo saopštava".

Tokom razgovora sa Petrom Komnenićem o spisku zaslužnih građana kojima je Opština Podgorice dodijelila stanove, a koji administracija gradonačelnika Miomira Mugoše uporno krije, Konjević je otkrio da je 10 do 12 funkcionera SDP-a na taj način dobilo stanove u Podgorici.

Policija će podnijeti prekršajnu prijavu protiv vlasnika preduzeća Popovića zbog prijetnji Konjeviću, saopšteno je “Vijestima” u tužilaštvu, pošto je osnovni državni tužilac u Podgorici procijenio da Popović nije učinio krivično djelo.

Galerija

Bonus video: