Konjević prijavio vlasnika "Carina" zbog prijetnji

Popović demantuje da je prijetio Konjeviću i smatra da je to bio normalan razgovor tokom kog je rekao da smatra da je dosta bilo "tandaranja po novinama"
203 pregleda 59 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2012. 18:58h

Šef kluba odbornika SDP-a u Skupštini Glavnog grada Đorđe Suhih zatražio je na sjednici na kojoj se raspravlja o prodaji zemljišta kompaniji „Carine“ na Starom aerodromu da se zasjedanje odgodi, jer postoje novi momenti u aferi koja je posljednjih dana aktuelna.

Suhih je rekao da je odborniku SDP-a Rašku Konjeviću jutros prijećeno putem telefona, a prema informacijama Konjevića je jutros nazvao vlasnika "Carina", Čedomir Popović i rekao mu da ga više ne uzima u usta jer će u suprotnom objaviti seriju tekstova o njemu i njegovoj familiji.

Odmah nakon toga Konjević je podnio krivičnu prijavu protiv Popovića.

„To poprima karakteristike koje ne bi trebalo da ima“, rekao je Suhih.

Popović

Vlasnik “Carina” Čedo Popovic rekao je “Vijestima” da nikome nije prijetio.

“Nijesam prijetio ni Konjeviću, niti bilo kome drugom. To je bio jedan potpuno normalan razgovor, u kojem nije bilo prijetnje.

Tokom tog razgovora rekao sam mu da mislim da je premnogo ovog tandaranja po novinama svaki dan, kao što znate što se svaki dan piše. Možda ću i ja biti prinuđen da se obratim preko sredstava informisanja, valjda imam pravo na to”, rekao je Popovic, izričito demantujući da je pominjao da ce objaviti seriju negativnih tekstova o Konjeviću I njegovoj porodici.

Suhih je rekao da u cijeloj priči oko prodaje zemljišta SDP neće učestvovati.

Konjević je prije dva dana „Vijestima“ dostavio dokument iz Uprave za nekretnine, koji je datiran na 11.maj, a u kojem je navedeno da je Čedo Popović vlasnik parcele bez tereta i ograničenja, i istakao da Skupština ne može da raspravlja o prodaji zemljišta koja je već upisana na „Carine“.

Sjednica Skupštine Glavnog grada, na kojoj je trebalo da se raspravlja o prodaji parcele na Starom aerodromu kompaniji "Carine" prekinuta je na inicijativu šefa kluba odbornika DPS-a Momčila Vujoševića.

Prema predlogu predsjednika Skupštine Slobodana Stojanovića sjednica će biti nastavljena 24. maja, nakon što Glavni grad iz Uprave za nekretnine dobije list nepokretnosti, to jest upis vlasništva nad zemljištem na ime svojine Glavnog grada.

Galerija

Bonus video: