Ko ide samostalno radi za udbašku matematiku

Da li će se okameniti gladna i opustošena Crna Gora ili će biti drugačija, da li će njihova djeca biti gospodari našoj djeci, zavisi od demokratskog fronta, rekao je Radulović
68 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Luka Zeković
Branko Radulović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.05.2012. 14:21h

Potpredsjednik Pokreta za promjene (PzP) Branko Radulović pozvao je građane da se priključe antirežimskom frontu i da izaberu poziciju i način djelovanja, jer u tom slučaju nikome u Crnoj Gori neće biti tijesno.

On je "Vijestima" rekao da svako ko to ne učini već je kupljen, radi za Udbu ili se boji Udbe.

"Svako ko je pravi neka nam se priključi, neka bira poziciju i način djelovanja, nikome neće biti tijesno. Ko to ne učini, već je kupljen, radi ili se boji Udbe. Ko solira samostalan nastup radi za režim i udbašku matematiku", poručio je Radulović.

Ističući kako je pred Crnom Gorom odlučujući period, te da vrijeme brzo teče, on je rekao da od građana zavisi hoće li zemlja biti drugačija, slobodna, pravna, radna i bogata.

"Da li će se okameniti perverzna, lopovska, bolesna, gladna, opustošena Crna Gora ili će biti drugačija, da li će njihova djeca biti gospodari našoj djeci ili će svi imati istu priliku, ne zavisi ni od šefa režima ni od Udbe, čak ne zavisi ni od EU i SAD, zavisi prije svega ili bolje rečeno isključivo od nas, od alternative, od opštenarodnog bunta, od demokratskog fronta", rekao je Radulović.

Zato mu je, kako je istakao, jasno “zašto je njegova družina glavna meta šefa režima i Udbe”.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: