Iz stranke penzionera poručili: Moramo svi u front

”Platiti flašu pića u lokalu 2.000 eura je sitnica, a to su pare ovog naroda. Voze se i lome skupa auta, gorivo se troši nemilice"
12 komentar(a)
Penzioneri, Foto: Luka Zeković
Penzioneri, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.05.2012. 07:27h

Stranka penzionera, invalida i socijalne pravde apelovala je da se sazove hitan sastanak radi dogovora opozicionih lidera, Unije sindikata, NVO sektora, studenata, intelektualaca, privrednika i nezavisnih medija oko stvaranja jedinstvenog fronta za predstojeće izbore.

Podsjećajući kako je bivši premijer Milo Đukanović “nedavno zažalio što u Crnoj Gori nema bolje opozicije”, potpredsjednik stranke Mileta Joksimović rekao je da penzioneri žele “demokratiju, a ne farsu, vladavinu prava i adekvatnu borbu protiv korupcije i kriminala”.

“Andrija Mandić je tu ideju predložio prije par mjeseci, a podržao je i bivši diplomata Miodrag Lekić, te poslanici Nebojša Medojević i Predrag Bulatović, sa identičnim stavom i predlogom. U jedinstveni blok moramo, ako mislimo dobro Crnoj Gori. Odgovornost mora ponijeti svako na svojim plećima”, rekao je Joksimović.

On je ocijenio da u Crnoj Gori vlada opšta besparica, navodeći da su se pojedinci toliko obogatili da ne znaju više šta da rade od samih sebe.

”Platiti flašu pića u lokalu 2.000 eura je sitnica, a to su pare ovog naroda. Voze se i lome skupa auta, gorivo se troši nemilice. Nije muka ni našem mlađanom premijeru Igoru Lukšiću što je kupio gaće o narodnom trošku. Takve stavke u budžetu nema”, upozorio je Joksimović.

“Kako može dečko da zaradi milion eura preko noći. Mora se formirati prelazna Vlada. Što je dosta, dosta je”, poručio je Joksimović.

Bonus video: