Čarmak: Revanš onima koji su nam na prevaru oteli pobjedu

On je pozvao Barane da "ne nasijedaju na prevare" i da se u nedjelju sjete da je na prošlim izborima vlast režima u Baru produžena za samo jedan "i to prevarom oduzeti" opozicioni mandat
285 pregleda 14 komentar(a)
Božidar Čarmak, Foto: Prava Crna Gora
Božidar Čarmak, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 25.05.2018. 18:50h

Barani će nakon 27. maja imati nova lica u gradskim institucijama, a Prava Crna Gora će biti dio nove opozicione vlasti u Baru, jedinom primorskom gradu u kojem smjene vlasti nije bilo preko dvije decenije, zahvaljujući apatiji, nesposobnosti, ali i prevarama, poručio je nosilac izborne liste Prave Crne Gore u Baru, Božidar Čarmak.

On je pozvao Barane da "ne nasijedaju na prevare" i da se u nedjelju sjete da je na prošlim izborima vlast režima u Baru produžena za samo jedan "i to prevarom oduzeti" opozicioni mandat.

"Glasajte za svoj grad, glasajte za nova lica, za ljude koji se ne povlače u borbi koja nam je svima važna. Mnogi su nas podržali: pjevači, glumci, diplomate, naši iseljenici, ali naročito sugrađani na i to na svakom koraku. Predizborna obećanja traju koliko i kampanja za izbore, ni jedan dan duže! Zato birajte ljude. Sjetite se da su ovi izbori prilika za revanš lokalnom režimu, za revanš prevarantima koji su nam iz ruku oteli opozicionu pobjedu prošli put! Neka svako glasa, pa da onda vidimo rezultat", poručio je Čarmak.

On je kazao da je Prava Crna Gora ključni igrač u ovoj "revanš utakmici".

"Mi se ne plašimo svoje uloge i pobjede koja je moguća ako svi u njoj učestvujemo i ako joj svi otvorimo vrata. Prava Crna Gora će biti dio nove opozicione vlasti u Baru, jedinog Primorskog grada u kojoj smjene vlasti nije bilo preko 20 godina, zahvaljujući apatiji, nesposobnosti, ali i prevarama! U ovoj revanš utakmici Prava Crna Gora je ključni igrač. Zahvaljujem se svom hrabrom i odličnom timu i svojim sugrađanima koji su nas bodrili u ovoj kampanji. Zato glasajte za pobjedu Bara, za konačnu pobjedu Barana i Baranki, a ne za prevaru! U nedjelju izađite za pobjedu, za pravi Bar, za ljude, za broj 2!" poručio je Čarmak.

Bonus video: