MANS: Možda je Lukšićeva Vlada u stvari "Đekna"

Lukšić je ocijenio da ga protesti MANS-a i studenata, kao i poruke koje su poslali, neodoljivo podsjećaju na jednu epizodu iz Đekne
0 komentar(a)
MANS performans, Foto: Savo Prelević
MANS performans, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.04.2012. 18:00h

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) ocijenila je da se premijer Igor Lukšić "sprda porukama građana Crne Gore njemu i rezultatima njegove politike".

"Lukšića treba da bude sramota što nipodaštava građane i sigurni smo da će mu Veliki broj građana koji će se ubrzo okupiti na protestu u Podgorici pokazati šta misle o tome da ih ponižava premijer kome su sve što ima omogućili upravo poreski obveznici", piše u saopštenju MANS-a.

Aktivisti MANS-a i studenti su na 15 minuta blokirali ulicu ispred zgrade Vlade Crne Gore i čitali razloge zbog kojeg Lukšićeva Vlada treba da ode.

Lukšić je ocijenio da ga protesti MANS-a i studenata, kao i poruke koje su poslali, neodoljivo podsjećaju na jednu epizodu iz Đekne, u kojem se viče “Ahtung, Ahtnug”.

MANS smatra da Lukšićeva izjava, možda, u stvari znači da je njegova vlada Đekna i jedina mu je nada u frazi da “Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo”.

"Samo je pitanje vremena kada će Lukšić podnijeti ostavku i ovo je prvi i poslednji put da on obavlja funkciju premijera. Što kasnije ode, to gore i po Lukšića i po ovaj sistem, jer svakog dana sve više maski pada i nekadašnji “demokrata” pokazuje da je samo lutka organizovanog kriminala koja nije sposobna da vodi ovu državu", navodi se.

Bonus video: