SDP Bar: Smeta vam ugled Vuksanović

"Pozivamo vas da ne vrijeđate hiljade časnih građana Bara koji su podrškom dr Draginji Vuksanović na predsjedničkim izborima dokazali da snaga ideja moderne i evropske Crne Gore ima ponajbolje uporište upravo u gradu pod Rumijom"
426 pregleda 5 komentar(a)
Draginja Vuksanović, SDP, Foto: Savo Prelević
Draginja Vuksanović, SDP, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.05.2018. 16:10h

Očigledno je da ljudima iz barskog DPS-a smeta ugled koji dr Draginja Vuksanović ima u svom rodnom gradu, poručili su iz barskog SDP.

"Ugled časne Baranke iz časne porodice koja je uvijek bila za Crnu Goru i uz Crnu Goru, pa i kad su i mnogi među vama bili prvi u napadu na pristalice nezavisne države. I kao što je devedesetih u našem Baru pobijedila ideja građanske, multikulturalne i evropske ideje koje su personifikovali SDP i LSCG i slobodni građani, budite uvjereni da naš grad očekuju promjene od kojih će koristi imati svi, uključujući i vas. I na kraju, pozivamo vas da ne vrijeđate hiljade časnih građana Bara koji su podrškom dr Draginji Vuksanović na predsjedničkim izborima dokazali da snaga ideja moderne i evropske Crne Gore ima ponajbolje uporište upravo u gradu pod Rumijom", zaključuju iz barskog SDP.

Bonus video: