Krapović SD-u: Zastava je i ranije bila na istom mjestu, ali se lopovskoj vlasti DPS-a nije prigovaralo

"Svaka zastava, svaki državni simbol je na potpuno istom mjestu kao i prošle godine, čak je i moja čestitka potpuno identična kao prethodne godine i to iz razloga što se nažalost nije odmaklo ni milimetra naprijed u odnosu na ono što sam građanima poželio tada"
98 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: Zoran Đurić
Dragan Krapović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 20.05.2018. 14:19h

Današnji pokušaj da se budvanska vlast predstavi kao anticrnogorska naravno je prije svega usmjeren na lokalne izbore 2018., prije svega u Podgorici i nanošenju štete opoziciji na državnom nivou, saopštio je danas gradonačelnik Budve Dragan Krapović reagujući na optužbe lokalnog odbora Socijaldemokrata (SD).

"Da je ovo istina, potvrđuje da gospoda SD-ovci nisu reagovali prošle godine, kada je prikazana zastava na ulazu u Budvu bila na identičnom mjestu. To je ulaz u Budvu i javna rasvjeta nije "koplje", već najviše mjesto na kojem je na toj lokaciji mogla biti prezentovana u danima drzavnog praznika. Inače i ranije je bila na istom mjestu, ali se lopovskoj vlasti DPS-a nije prigovaralo tada, ni na tome ni na zloupotrebama. Svaka zastava, svaki državni simbol je na potpuno istom mjestu kao i prošle godine, čak je i moja čestitka potpuno identična kao prethodne godine i to iz razloga što se nažalost nije odmaklo ni milimetra naprijed u odnosu na ono što sam građanima poželio tada. Zašto se nije odmaklo je pitanje upravo za lukrativnu ekipu iz SD-a i njima slične koji nose Crnu Goru u džepu, a ne u srcu"; istakao je Krapović.

On je dodao da dok god predsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik SD-a laže na sudu nekažnjeno, dokle god se partijski skupovi plaćaju novcem svih građana nekažnjeno, SD nema pravo da spočitava bilo kome bilo šta, a ponajmanje njima u Budvi.

"Dolazi vrijeme onih koji Crnu Goru iskreno vole i unaprijeđuju bez obzira kako su glasali 2006. Jedva čekam da osvane dan kada dane poput ovih niko neće koristiti u dnevno političke svrhe! Živjela naša Crna Gora", poručio je Krapović.

Bonus video: