Simović: Radulović podsjeća na barona Minhauzena

Simović je ustvrdio da je “dodatno motivisan, vjerujući da bih mogao dati doprinos najavljenoj i očekivanoj konzilijarnoj dijagnozi za Radulovića”
72 pregleda 0 komentar(a)
Milutin SImović, Foto: Luka Zeković
Milutin SImović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.04.2012. 08:13h

Šef poslaničkog kluba DPS-a Milutin Simović sinoć kasno reagovao je na izjavu Branka Radulovića, kojom ga je poslanik PzP-a optužio bi bio najbolji svjedok u postupku protiv Darka Šarića, izgovarajući se da ne bi ni imao vremana “da odgovara na neistine da nije 'neđeljna dokolica'”.

Simović je ustvrdio da je “dodatno motivisan, vjerujući da bih mogao dati doprinos najavljenoj i očekivanoj konzilijarnoj dijagnozi za Radulovića”.

Radulović je ranije izjavio da su pohapšeni saradnici odbjeglog narkobosa pominjali da je na platnom spisku Šarića bio i “neki lepi ministar Simić”.

“Ni sam ne zna koliko je puta posljednjih par godina izgovorio riječi 'Šarići' i 'sanaderizacija'”, kazao je Simović, dodajući da Radulović podsjeća na “Karla Minhauzena, njemačkog barona iz 18. vijeka, za koga se kaže da je bio najveći lažov”.

On je podsjetio da je PzP izgubio mandate na lokalnim izbori u Herceg Novom i Tivtu “uprkos 'Šariću' i 'sanaderizaciji' i sličnim manipulacijama gube odborničke mandate”.

“Podsjećanja radi, Radulovićev šef (Nebojša Medojević) sa kojim ima tandem nastup 'Nas dva brata oba ratujemo, sami sebi više ne vjerujemo', oprobao se u sudskoj odbrani podmetanja kada je mene 'vidio' na otvaranju Šarićeve diskoteke 2009. godine. Izgubio je sudski spor, jer tako se dešava kada se sretnu plitkoća od pameti i daljina od istine”, zaključio je Simović.

Bonus video: