Gorki šampanjac, dernek SDP-a i službeni automobili

Dok su socijaldemokrate slavile, pred hotelom su bila parkirana dva luksuzna mercedesa i jedan golf 6 sa službenim državnim PG MN tablicama
101 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2012. 05:55h

Iako je DPS zadržala vlast u Tivtu, u izbornom štabu te stranke nije bilo pretjeranog slavlja.

Otvoren je pobjednički šampanjac, mada lokalni DPS čelnici nisu bili posebno razdragani. U trenutku kada je novinar „Vijesti“ čekao njihov komentar, koordinator stranačke centrale za Tivat Predrag Nenezić im je prenio utiske upravo završenog telefonskog razgovora sa liderom partije:

“Đukanović nam čestita i smatra da je ovo rezultat za analizu“.

Gradonačelnik Tivta Dragan Kankaraš smatra da izbori pokazali da postoji trend smanjenog izlaska birača, ali da je nastavljen kontinuitet pobjeda te stranke u Tivtu:

“Ovakav rezultat daje nam mogućnost da koaliciju pravimo možda i sa samo jednim partnerom, što možda u funkcionisanju jedne lokalne uprave može biti i određena prednost“.

DPS je osvojio oko 200 glasova manje nego 2008. godine, ali je zato profitirao SDP.

Veliko slavlje manjeg partnera

Tivatski SDP, koja je osvojio upravo 200 glasova više nego na prethodnim izborima, sinoć je u hotelu „Aurora“ za svoje simpatizere i aktiviste priredio pravi dernek uz narodnjake, jelo i piće, a fešti su u posebnoj prostoriji pored čelnika lokalne SDP prisustvovali i njeni državni prvaci.

Ima se, može se (foto: Siniša Luković)

Njihovo obezbjeđenje nije novinaru „Vijesti“ dopustilo da uđe u prostoriju.

Dok su socijaldemokrate slavile, pred hotelom su bila parkirana dva luksuzna mercedesa i jedan golf 6 sa službenim državnim PG MN tablicama.

Galerija

Bonus video: