Krivokapić: Tivat ide naprijed, Boka nazaduje

Predsjednik OO SDP Tivta Krsto Bošković kazao je da je “vlast ili slatka ili brzo prolazi, pa bi bilo dobro da još 4 godine ostanem u Opštini”
0 komentar(a)
ranko krivokapic, Foto: Siniša Luković
ranko krivokapic, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 03.04.2012. 19:37h

“Boka jeste imenom kotorska, ali je ona sada u suštini tivatska jer je Tivat postao lider u Boki. Tivat u kome je SDP već osam godina dio vlasti je imao ljude i odgovor za izazove 21.vijeka, a Kotor i Herceg Novi nisu ni blizu Tivta jer tamo SDP nije u vlasti.

"Ti gradovi nazaduju, a Tivat napreduje u čemu je preoznatljiv rukopis SDP”, rekao je na završnoj predizbornoj tribini te partije u Tivtu lider SDP Ranko Krivokapić.

Obraćajući se auditorijumu u kome su bili bukvalno svi ministri i ostali Vladini funkcioneri iz redova SDP, predsjednik parlamenta je poručio da su članovi SDP “tvorci i nosioci svih dobrih ideja u Crnoj Gori koje smo nesebično dijelili sa drugima”, ali i podvukao da “te ideje ipak najbolje mogu sprovoditi njihovi tvorci”.

Aktuelnu lokalnu DPS-SDP-HGI vlast nahvalio je i ministar unutrašnjih poslova Ivan Brajović

"Uzlet počeo sa SDP-om"

Najavljen kao “jedini rodjeni Tivćanin na čelu bilo koje od izbornih listi u Tivtu”, predsjednik OO SDP Tivta Krsto Bošković kazao je da je “vlast ili slatka ili brzo prolazi, pa bi bilo dobro da još 4 godine ostanem u Opštini” čiji je potpredsjednik već osam godina.

“Imali smo koalicione partnere (DPS i HGI prim.a.) ali smo upravo mi najviše doprinijeli da to funkcioniše kako je funkcionisalo i zato danas imamo Porto Montenegro, Qatari Diar, Orascom…. Od kada su naši ljudi u opštinskim i državnim službama može se povući crta i reći da je od tada bolje.”- kazao je Bošković pozivajući glasače i simpatizere SDP da u subotu masovno izadju na birališta i glasaju tu partiju “da ne prospemo ono što smo do sada stvarali i da to ne ode niz vodu.”

Na promociji u Tivtu govorili su i kandidati za odbornike Ranko Bošković, Pina Bubanja i Vojislav Kaluđerović

Na promociji u Tivtu govorili su i kandidati za odbornike Ranko Bošković, Pina Bubanja i Vojislav Kaluđerović.

Bonus video: