Milačić na Kakarickoj gori: Obećavamo vodu, a ne akva-parkove

Ukoliko formiranje vlasti u Podgorici bude zavisilo od Prave Crne Gore, Milačić obećava da će Prava Crna Gora usloviti formiranje te vlasti sa rješenjem egzistencijalnih pitanja stanovnika Kakaricke gore
100 pregleda 3 komentar(a)
Marko Milačić Kakaricka gora, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić Kakaricka gora, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 19.05.2018. 14:11h

Voda i putevi su dvije najbitnije stvari u Podgorici, ali i cijeloj Crnoj Gori, i nezamislivo je da u 2018. godini veliki broj familija i porodica na Kakarickoj gori živi bez vode i bez najosnovnijih uslova za život, kazao je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić.

Ukoliko formiranje vlasti u Podgorici bude zavisilo od Prave Crne Gore, Milačić obećava da će Prava Crna Gora usloviti formiranje te vlasti sa rješenjem egzistencijalnih pitanja stanovnika Kakaricke gore.

"Vode prije svega, ali i rješenje mnogih sličnih pitanja u naseljima koja imaju slične probleme. Nećemo obećavati kule i gradove, već dvije najprostije stvari i za Podgoricu i za seoska naselja u Podgorici, ali i za čitavu Crnu Goru. Prvo je put do imanja domaćina ili poljoprivrednika i drugo je voda za navodnjavanje. Samo te dvije stvari su više nego dovoljne da ova zemlja procvjeta i počne bogato da živi“, poručio je Milačić u posjeti Kakarickoj gori.

Milačić ističe da neće, poput DPS-a na Koniku, obećavati akva parkove i "slične megalomanske i nerealne projekte", već ono od čega se živi a, ipak, nije realizovano na Kakarickoj gori – vodu.

Bonus video: