Neobična kampanja: Ženske grudi, kužina i štandovi

U susret lokalnim izborima koji se u najvećem bokeljskom gradu održavaju za šest dana
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2012. 17:08h

Na hercegnovskom glavnom gradskom trgu juče je vladala neuobičajana atmosfera, iako je uobičajeno da subotom –kada je pazarni dan- novljani masovno izađu u grad.

U susret lokalnim izborima koji se u najvećem bokeljskom gradu održavaju za šest dana, štandove sa promotivnim materijalom na trgu su postavili DPS, SNP i lista grupe građana “Novska lista i to čista”.

TV Vijesti, Nebojša Mandić

Srpska lista je priredila performans koji , kako je pojasnio kandidat za odbornika i nosilac liste Nebojša Vujović, korespondira sa njihovim bilbordom na kome su prikazane poluobnažene ženske grudi, što je izazvalo različite komentare.

Vujović je kazao da su željeli da ukažu na stvarnost Crne Gore u kojoj se estradnim nastupima pokušava zakloniti stvarnost u kojoj vlada siromaštvo, nezaposlenost i bijeda.

Socijademokrate su upriličili degustaciju starih jela iz bokeške kužine koju su naslovili Novska gvantijera (poslužavnik).

Kandidat za odbornika i nosilac liste SDP Dragan Šimrak kazao je da nakon izložbe fotografija na kojoj je prikazan Herceg Novi 70 -tih godina prošlog vijeka – u doba početka njegove ekspanzije, SDP nastavlja da podsjeća na vrijednosti života koje nestaju u gradu i za koje se zalažu da se reafirmišu.

Galerija

Bonus video: