Mandić: DPS nam u Herceg Novom ništa ne može

"Neće moći gospodo iz vlasti da mijenjate identitet i postament ovoga naroda - crveno-plavetnu-bijelu boju”, rekao je potpredsjednik SNP-a Vasilije Lalošević
210 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Mandić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dejan Mandić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 31.03.2012. 07:04h

Predsjednik Opštine Herceg Novi Dejan Mandić kazao je sinoć da ta partija četvrti put izlazi na izbore i da DPS više nikada neće pruzeti vlast u Herceg Novom.

On je, na predizbornom skupu SNP-a u Bijeloj, kazao da će u naredne tri godine u infrastrukturne objekte biti uloženo preko 40 miliona da bi „investitori narednih deset mogli da grade“. “Što više od jedne lokalne uprave treba neko da traži.

Da pravimo zaobilaznice, mostove preko Veriga, da gradimo hotele. To nije naš posao, ali mi sa ovim što ćemo uraditi u infrastrukturi stvaramo evropske uslove da dođu investitori da mogu da grade hotele“.

On je ocijenio da je „napravljen lijep koncept razvoja grada“ koji je „sačuvao identitet, tradiciju, duh i slobodu.

“Ovih dana kompletna svita establišmenta dolazi u Herceg Novi. Neka su oni došli, popili kafu i vratili se u svoje gradove koje su uništili. Nećemo im dozvoliti da od Herceg Novog prave ogledno dobro. Imali su šansu da to urade u cijeloj Crnoj Gori i u svojim gradovima.

Neće moći gospodo iz vlasti da mijenjate identitet i postament ovoga naroda - crveno-plavetnu-bijelu boju”, rekao je potpredsjednik SNP-a Vasilije Lalošević.

Obrad Gojković, nosilac liste, istakao je da su uspjeli da sačuvaju tradiciju i indetitet, kao i da se ponose Srpskom crkvom. Uz konstataciju da “pokušavaju da oduzmu naše simbole - našu trobojku“, Gojković je poručio da je Herceg Novi grad “koji smije srpski barjak da razvije“.

Bonus video: