Demokrate: Pivljani znaju da je Bajagić privezak DPS-a i kako je stekao enormno bogatstvo

"Izliv bijesa Bajagića i njegovih poslušnika prema Mirjani i Demokratama uzrokovan je okolnošću da će nezajažljiva garnitura na vlasti u Plužinama nakon 20. maja morati da objasni zašto su u „Ravno“ d.o.o potrošili za dvije godine preko 75.000€ narodnih para bez tendera"
155 pregleda 10 komentar(a)
Novica Gogić, Foto: Demokrate
Novica Gogić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 16.05.2018. 11:20h

Možda bi neko sa strane i povjerovao u jadne neistine nabacane u saopštenju Mijuška Bajagića, kao pokušaj branjenja neodbranjivog – neprimjerenog pritiska i šikane kojima je bila izložena naša kandidatkinja za odbornicu od strane predsjednika Opštine Plužine i njegovih poslušnika iz Opštine - ali Pivljani neće, to je sigurno. Zašto neće? Odgovor je vrlo jednostavan. Znaju Pivljani i porodicu Gogić i porodicu Adžić, a boga mi znaju i ko je Mijuško Bajagić, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na saopštenje SNP-a u kojem se navodi da predsjednik opštinskog odbora SNP Plužine Mijuška Bajagića niti jednim gestom, riječju ili postupkom nije izvršio pritisak, šikaniranje niti mobing prema Mirijani Adžić.

Demokratska Crna Gora optužila je ranije predsjednika Opštine Plužine Mijuška Bajagića za pritisak, šikaniranje i mobing njihove kandidatkinje za odbornicu Mirjane Adžić.

U Demokratama podsjećaju da "Pivljani znaju ko je Novica Gogić", napomenuvši da je njhov nosilac liste tri godine u penziji, samo zato što nije htio da služi DPS-u, kao i d aje prolazio "šikaniranje od strane te partije", na isti način na koji navodno prolazi i Mirijana Adžić, od kako navode "priveska DPS-a Mijuška Bajagića".

"Svi znaju kakvi su ljudi Mirjana Adžić i njena porodica. Sa druge strane, svi Pivljani znaju i kakav je čovjek Mijuško Bajagić i kako su on i njegova porodica stekli enormno bogatstvo. Svi Pivljani znaju kako je njegov bliski rođak, koji je, usput, i sam to priznao na društvenim mrežama, imao koristi od Opštine.Izliv bijesa Bajagića i njegovih poslušnika prema Mirjani i Demokratama uzrokovan je okolnošću da će nezajažljiva garnitura na vlasti u Plužinama nakon 20. maja morati da objasni zašto su u „Ravno“ d.o.o potrošili za dvije godine preko 75.000€ narodnih para bez tendera na reprezentacije i potrošni materijal. Moraće gospoda da objasne kako je jedan ručak za Dan opštine koštao oko 12 000 € u restoranu njegovog sestrića", navode Demokrate.

Oni dodaju da dolaskom na vlast Demokrata "biti izvađene krivične prijave iz fioka" protiv Bajagića.

"Analiziraćemo milionske ugovore sa Hidrokopom koji su, gle čuda, svaki put uvećani na naknadne radove po 25 %. Pozabavićemo se i time zašto državni organi ne reaguju na Odluku Komisije za sprječavanje korupcije br. UPI -02-04-3/4-2018 od 17.04.2018. godine, gdje jasno piše da Bajagić nije prijavio nepokretnosti evidentirane u LN 159 KO Plužine: dvije stambeno-poslovne zgrade površine 193 m kvadratna, dvije garaže kao dio zgrade površine po 24 m kvadratna. I nestambeni prostor površine 80 m kvadratnih.Bajagić ima problem sa činjenicama i argumentima, koji su dobro poznati Pivljanima. Znaju Pivljani da je njegova poslovna zgrada u centru Plužina, poslednjih nekoliko godina, dobro popunjena radnicima koji izvode radove na svim objektima koji se grade u Plužinama, a zna se i to da nije plaćena boravišna taksa za smještaj tih istih radnika", kazali su iz Demokrtata.

Oni su rekli da je da je Bajagić pozvao u pomoć svoje "tajne partnere iz DPSa", ovog puta na čelu sa ministrom Janovićem, da zajedno nekoliko dana pred izbore otvore više puta renoviran i otvoran sportski objekat ,,Kamp Nou".

"Pivljani će još podataka da saznaju posle 20. maja. Vrijeme je majstorsko rešeto. Neko će u vlast, neko u opoziciju, a neko u zatvor", kazae su Demokrate.

Bonus video: