Ujedinjena CG: Razvoj preduzetništva je prioritet u Kolašinu

"Želimo da razgovaramo sa svojim komšijama, prijateljima, kumovima i da govorimo o realnim projektima i rješavanju životnih problema”, tvrdi Dragojević
104 pregleda 25 komentar(a)
Novica Dragojević, Foto: Privatna arhiva
Novica Dragojević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 15.05.2018. 14:25h

Kolašin je žrtva neodgovorne republičke politike i zapostavljanja sjevera, tvrdi nosilac izborne liste Ujedinjene Crne Gore (UCG) u tom gradu Novica Dragojević.

Prema njegovim riječima, Kolašin “nekada veliki turistički potencijal Crne Gore, domaćinski razvijen i stabilan, doveden je do gole borbe za preživljavanje”

“I to onih koji su nekim čudom ostali tu da žive i nisu iselili tražeći sebi egzistenciju. UCG se neće baviti megalomanskim projektima i virtuelnim obećanjima. Ne pada nam na pamet da varamo Kolašince. Želimo da razgovaramo sa svojim komšijama, prijateljima, kumovima i da govorimo o realnim projektima i rješavanju životnih problema”, tvrdi Dragojević.

On najavljuje da će UCG, oformiti opštinski fond za razvoj preduzetništva mladih bračnih parova u Kolašinu.

“Odvajaćemo dio godišnjeg budžeta opštine za ulaganje u projekte kojima će se unaprijediti biznis potencijal našeg grada, razviti poljoprivredna ponuda i preduzetništvo mladih koji treba da nastave da žive u Kolašinu. Ovim postupanjem želimo da podmladimo Kolašin. Želimo da napravimo grad u koji će mladi dolaziti da ostvare sebe.”

Dragojević je siguran da će “Kolašin i Kolašinci umjeti da cijene iskrenu ponudu UCG”.

“Sigurni Smo i da će Kolašinci “prepoznati i razlikovati prazna i virtuelna obećanja od iskrene programske ponude. Mi smo ozbiljni ljudi koji žele dobro Kolašinu i Kolašin će to znati da prepozna”, zaključuje Dragojević.

Bonus video: