Mladi DPS-a: Savjeti iskusnih su vjetar u leđa

Na dobro postavljenim temeljima, rad nastavlja generacija puna energije, uz savjete i iskustva starijih pripadnika mreže, piše na blogu
98 pregleda 0 komentar(a)
viktorija badža, Foto: Savo Prelević
viktorija badža, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.02.2012. 12:00h

Podgorički podmladak Demokratske partije socijalista nezadovoljan je partijskim aktivnostima na terenu u prethodnom periodu, ali primjećuju pomake.

"Aktivnosti u međuizbornom periodu nijesu na zadovoljavajućem nivou. To praktično znači, da je potrebno više vremena da se mreža aktivista pokrene i da bi ukoliko je konstantno održavamo uz manje napora, imali bolje rezultate", piše u nepotpisanom blogu Savjeta mladih DPS Glavnog grada .

Navodi se da je novo rukovodstvo DPS-a Glavnog grada usmjerilo aktivnosti ka rješavanju tog problema.

"Broj mjesnih odbora povećan je sa 69 na 100, formirani su ili će biti formirani savjeti mladih u svim mjesnim odborima gdje ranije nijesu postojali."

Mladi DPS-a zaključuju svoj blog optimistički:

"Broj članova Demokratske partije socijalista svakodnevno se uvećava. Na dobro postavljenim temeljima, rad nastavlja generacija puna energije, uz savjete i iskustva starijih pripadnika mreže. To daje novi kvalitet radu partije. To daje doprinos razvoju demokratije. To daje vjetar u leđa svima kojima je potrebna podrška. To vodi Crnu Goru, kroz evropske i evroatlantske integracije, do društva koje će obezbjediti progres i dobro za sve svoje građane".

Bonus video: