Mladi DPS-a zbijaju šale, snijeg se topi...(video)

Izršna direktorka MANS-a Vanja Ćalović dočekala je partijsku omladinu sa dvije šolje toplog čaja od nane i računima za struju.
144 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2012. 19:19h

Mladi Demokratske partije socijalista posjetili su Mrežu za afirmaciju nevladinog sektora sa transparentima "Čistimo, pošeni se..." i "Lopatamo bez donacija".

Najavljena kao "performans", posjeta nekoliko aktivista DPS-a nije "iznenadila" domaćine iz MANS-a. Izršna direktorka MANS-a Vanja Ćalović dočekala je partijsku omladinu sa dvije šolje toplog čaja od nane i računima za struju.

MANS-ovci su za muzičku dobrodošlicu odabrali street gospel "Glasaćemo DPS pa da ćemo...".

"Hvala što ste nas podsjetili da svih ovih godina radimo dobar posao. Za razliku od vas, mi smo se odmah priključili građanskoj dužnosti", rekla je Viktorija Badža iz DPS-a kada je Ćalovićka ponudila da se dohvati lopate.

Video: Zoran Bojović

Cijela "akcija" mladih DPS-a je nastavak medijske kampanje državnog dnevnika "Pobjeda", koji je objavio fotografije nepropisno parkiranog Ćalovićkinog automobila, u tekstu "Snjegočistač čekao dva sta Vanju Ćalović i njene bize."

"Naši donatori se nalaze na sajtu MANS-a a njihovi donatori se nalaze na sajtu INTERPOL-a...Što se toga tiče ja pretpostavljam da je najmanji problem da se građani sa tim upoznaju ", rekla je Ćalović.

TV Vijesti, Nemanja Živaljević

Mladi DPS-ovci koji od domaćina nijesu uzeli čaj, dobili su po lizalicu.

Galerija

Bonus video: