DPS poziva članove da pomognu ugroženima

Predsjedništvo je odlučilo da se na žiro račun solidarnosti uplati novčana pomoć u visini prihoda mjesečne članarine DPS na državnom nivou
0 komentar(a)
Cetinje snijeg, Foto: Čitalac reporter
Cetinje snijeg, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 14.02.2012. 18:55h

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) pozvalo je svoje članove i simpatizere da uplate novac na žiro račun solidarnosti i pomognu ublažavanje posljedica vremenskih nepogoda.

„Predsjedništvo je odlučilo da se na žiro račun solidarnosti uplati novčana pomoć u visini prihoda mjesečne članarine DPS na državnom nivou. Takođe, pozvalo je sve svoje članove i simpatizere da i sami doniraju sredstva uplatom na žiro-račun solidarnosti, kao i putem donatorskih linija telekomunikacionih operatera“, saopšteno je iz te partije nakon sjednice Predsjedništva.

Predsjedništvo je pozvalo sve organe DPS-a da se stave na raspolaganje i u funkciju opštinskim Kriznim štabovima i aktivno učestvuju u svim akcijama na saniranju posljedica nevremena, kao što su pomoć u čišćenju, pomoć starim u dostavi hrane i lijekova ili obezbjeđivanje komunikacije do škola ili bolnica.

DPS će, kako je saopšteno, u svojim opštinskim odborima nastaviti sa sadašnjim i osmisliti i druge konkretne akcije u organizovanju aktivnosti na pružanju pomoći ugroženom stanovništvu.

Bonus video: