DPS u Baru obećao besplatne autobuske linije za penzionere i učenike

"Ne treba posebno podsjećati od kolikog je značaja ovakav vid socijalne brige za najranjivije društvene kategorije, i koliko ovakva vrsta javnog servisa pogoduje i olakšava život svim penzionerima i učenicima, naročito onima koji dolaze iz udaljenijih krajeva naše opštine"
2 komentar(a)
Dušan Raičević, Foto: DPS Bar
Dušan Raičević, Foto: DPS Bar
Ažurirano: 12.05.2018. 17:41h

Iz Opštinskog odbora DPS saopštili su da će "nova opštinska vlast" nastaviti nakon 27. maja "sa svim dobrim praksama iz proteklog perioda".

"Jedna od njih, po kojoj je Bar nedvosmisleno osoben u okruženju, je i uvođenje besplatnih linija u gradskom prevozu za penzionere i učenike. Ne treba posebno podsjećati od kolikog je značaja ovakav vid socijalne brige za najranjivije društvene kategorije, i koliko ovakva vrsta javnog servisa pogoduje i olakšava život svim penzionerima i učenicima, naročito onima koji dolaze iz udaljenijih krajeva naše opštine. U smislu naglašene odgovornosti prema socijalno ugroženim kategorijama, nova opštinska uprava će nastaviti sa dosadašnjom dobrom praksom i proširiti postojeći paket autobuskih linija i na druge krajeve opštine. Na taj način, uskoro ćemo biti u prilici da obezbijedimo veću udobnost i bolji kvalitet svakodnevnog života za stanovnike sa kompletne teritorije naše opštine", zaključili su iz DPS.

Bonus video: