"TUZI PRIMJER KAKO SE GRADE MOSTOVI MEĐU LJUDIMA"

Drešević: Bošnjačka stranka u funkciji potreba građana

"Bošnjačka stranka će se zalagati i da se kroz privatno-javno partnerstsvo izgradi i moderna i funkcionalna tržnica i pijaca u Tuzima. Podržaćemo i izgradnju vrtića u Tuzima, a projekat bi trebalo ubrzo da krene u fazu realizacije. Unaprjeđenje života građana je na prvom mjestu", kazao je Drešević
116 pregleda 9 komentar(a)
Nedžad Drešević, Foto: Bošnjačka stranka Crne Gore
Nedžad Drešević, Foto: Bošnjačka stranka Crne Gore
Ažurirano: 12.05.2018. 13:54h

Odbornički kandidat Bošnjačke stranke na pobjedničkoj koalicionoj listi "Za dobro građana Podgorice - Milo Đukanović", dr Nedžad Drešević izjavio je da je multivjerski i multietnički sklad u Tuzima sačuvan i u najtežim vremenima.

On je naveo da su građani te opštine dobar primjer i za Crnu Goru kako se grade mostovi među ljudima.

Drešević se osvrnuo i na sve izraženije potrebe građana za poboljšanjem putne, vodovodne i komunalne infrastrukture u sredinama koje naseljavaju naši sunarodnici, kao i veća budžetska izdvajanja za privredne projekte iz budžeta Glavnog grada.

Podsjetio je da zahtjev za izgradnjom osnovne škole u naselju Karabuško polje odavno postoji.

"Vlada Crne Gore je prepoznala ovu potrebu građana i u kapitalnom budžetu je predvidjela određena sredstva za realizaciju ovog projekta. To će, siguran sam, biti jedno moderno i zadovoljavajuće rješenje sa svim potrebnim i pratećim sadržajima", kazao je Drešević.

Ističe da je Bošnjačka stranka bila inicijator ove ideje, te da će i u kasnijoj fazi intezivno pratiti realizaciju ovog projekta.

"Milješ i Kuća Rakića su nova naselja koja su se u zadnjih desetak godina ubrzano razvijala, a broj stanovnika se višestruko uvećao. Nastojaćemo da u ovim sredinama riješimo postojeći problem elektroenergetskog snadbijevanja potrošača", dodao je Drešević.

Izgradnja bulevera od Podgorice prema Tuzima, kako je naveo, ostaje jedan od prioritetnih infrastrukturnih projekata, a on je uvršten i predviđen kroz državni budžet.

"Bošnjačka stranka će se zalagati i da se kroz privatno-javno partnerstsvo izgradi i moderna i funkcionalna tržnica i pijaca u Tuzima. Podržaćemo i izgradnju vrtića u Tuzima, a projekat bi trebalo ubrzo da krene u fazu realizacije. Unaprjeđenje života građana je na prvom mjestu", kazao je Drešević.

On je pozvao birače u Tuzima da daju podršku Bošnjačkoj stranci i koaliciji koja nastupa na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 27. maj i nalazi se pod rednim brojem jedan.