vuksanović i vučinić

Pavlović: Đukanović pravi posljednje pripreme za novu izbornu krađu

On je kazao naveo da su čelni operativci izbornog štaba DPS-a na prošlim izborima bili Vučinić i Vuksanović
0 komentar(a)
Koča Pavlović, Foto: Luka Zeković
Koča Pavlović, Foto: Luka Zeković
25.02.2019. 02:19h

Imenovanjem Bora Vučinića i Božidara Vuksanovića za šefove policije i ANB-a, Đukanović obavlja posljednje pripreme za još jednu izbornu krađu, smatra poslanik PZP-a Koča Pavlović.

On je kazao naveo da su čelni operativci izbornog štaba DPS-a na prošlim izborima bili Vučinić i Vuksanović.

„Postavljajući baš njih dvojicu za čelnike Policije i ANB-a, Milo Đukanović vrši poslednje pripreme za još jednu izbornu krađu, ovog puta vanrednu“, tvrdi Pavlović.

Pavlović smatra da su policija i ANB već dvije decenije „kičma ovog režima, i da Đukanović na njih računa kao na poslednju liniju svoje odbrane“.

„A posljednja Đukanovićeva odbrana u ovom, za njega jako teškom trenutku, biće hitni vanredni izbori. To je njegov odgovor na prijetnje afere Telekom i na masovne ulične proteste“, smatra Pavlović.

Prema njegovim riječima, nakon „kadrovskog ekipiranja“ preostaje još samo da neko iz opozicionih redova snažno zatraži izbore.

„Što je kolega Aleksandar Damjanović, u ime SNP-a, očito u dosluhu sa šefom režima, već uradio. Zato smo mi jasno rekli da je šef poslaničkog kluba SNP-a Đukanovićev megafon“, naveo je Pavlović.

On je kazao da to potvrđuje i „činjenica da je Damjanović te hitne vanredne izbore unaprijed proglasio za prve fer i demokratske“.