Bajraktarević: Socijaldemokrate će riješiti problem vodosnabdijevanja u Plavu

178 pregleda 8 komentar(a)
Mirsad Bajraktarević, Foto: Privatna arhiva
Mirsad Bajraktarević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.05.2018. 14:44h

Socijaldemokrate Plava će ulaganjem u komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu, u svim naseljenim mjestima kako u gradu tako i na selu, stvoriti pretpostavke za stabilan i održiv privredni razvoj i uslove za otvaranje novih radnih mjesta na području opštine Plav, saopštio je Mirsad Bajraktarević, kandidat na listi odbornika "Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Plav".

"Imajući u vidu važnost kvalitetnog i redovnog vodosnabdijevanja po stanovništvo i privredu u našoj opštini kao i poteškoće sa kojima se stanovnici Plava u kontinuitetu suočavaju u ljetnjem periodu, prioritet će nam biti izgradnja efikasne i funkcionalne vodovodne infrastrukture i fazne zamjene azbestnih cijevi u gradskom vodovodu. Uže gradsko jezgro je neuređeno, lišeno bilo kakvog sadržaja, Socijaldemokrate će u četvorogodišnjem mandatu raditi na izgradnji modernog i funkcionalnog gradskog trga na Racini i adaptaciji svih fasada na zgradama u užem centru, čime bismo značajno izmijenili lice naše opštine."

Bajraktarević dodaje da će se Socijaldemokrate, takođe, zalagati za oživljavanje gradskog i prigradskog saobraćaja, poboljšanje horizontalne i vertikalne signalizacije, kao i definisanje dugoročno održivog modela obezbjeđivanja prevoza učenicima iz seoskih područja.

"Insistiraćemo na rekonstrukciji saobraćajnice od Limskog mosta do benzinske pumpe, Skićke i ulice u Koritima kao i uređenju ulice prema splavovima. Plav mora da se razvija u skladu sa potrebama svih građana, a ne samo u skladu sa potrebama pojedinaca koji su na vlasti. Vjerujem da će rješenja koja nudimo biti dovoljan razlog da nam date podršku na predstojećim izborima, kako bismo sprovodili najbolju politiku za dobrobit svih stanovnika opštine Plav", zaključuje se.

Bonus video: