Vojinović: Daćemo maksimum da mladost Bijelog Polja ostane u gradu

"Porodica kao osnov društva u centru je naših programskih ciljeva. Zato ćemo i obezbijediti materijalna sredstva za siromašne porodice, kao što će i porodice sa dvoje i više djece dobijati naknadu od lokalne uprave"
161 pregleda 4 komentar(a)
Miomir Vojinović, Foto: Snp.co.me
Miomir Vojinović, Foto: Snp.co.me
Ažurirano: 10.05.2018. 08:57h

Socijalistička narodna partija ima najbolji tim ljudi, koji će sprovesti u djelo sve ono što su predvidjeli predizbornim programom, kazao je kandidat za odbornika te patije Miomir Mijo Vojinović i poručio da će SNP dati maksimum da mladost grada ostane i ulaže znanja u razvoj Bijelog Polja i Crne Gore.

"U tom pravcu, kao budući konstituent vlasti sve ćemo uraditi da Bijelo Polje ne bude prepoznato kao grad sa najvećim odlivom stanovništva. Daćemo svoj maksimum da mladost našeg grada ostaje i ulaže svoja znanja u razvoj Bijelog Polja i Crne Gore. Nećemo dozvoliti da ovaj grad nekome bude majka, a nekome maćeha", kazao je Vojinović.

On je poručio da će SNP otvoriti nova radna mjesta privlačenjem investitora koje je, kako tvrdi, podstaći ukidanjem taksi i davanjem poreskih olakšica, te da će u tom pravcu dati punu podršku i lokalnim preduzetnicima.

"Porodica kao osnov društva u centru je naših programskih ciljeva. Zato ćemo i obezbijediti materijalna sredstva za siromašne porodice, kao što će i porodice sa dvoje i više djece dobijati naknadu od lokalne uprave", navodi se u saopštenju.

Za bračne parove na seoskom području, kaže Vojinović, osnovaće poseban novčani fond, kako bi dali puni doprinos razvoju poljoprivrede i dodatnom ulaganju na ruralnom području.

"Sve su ovo razlozi zbog kojih će Bjelopoljci i Bjelopoljke jače i masovnije nego ikada, izaći na izbore 27.maja, jer pred sobom imaju najbolji izbor na rednom broju 9 - Socijalističku narodnu partiju", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: