Bošnjačka stranka usvojila Agendu za 2012.

Predsjedništvo je formiralo Kadrovsku komisiju sa zadatkom kreiranja kadrovske politike u Stranci i evidencije kadrova, kako u stručnom, tako i političkom pogledu
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2012. 14:45h

Predsjedništvo Bošnjačke stranke usvojilo je Agendu BS za 2012. kojom su definisane aktivnosti u cilju organizacionog i kadrovskog jačanja stranke.

Kako je saopšteno definisane aktivnosti odnose se na proširenje aktivnosti rada opštinskih odbora, njihovog kadrovskog jačanja i većeg i obuhvatnijeg uključivanja omladine u rad stranke.

"Posebnu pažnju BS će posvetiti jačanju veza i proširivanju saradnje sa bošnjackom dijasporom i iseljenicima porijeklom iz Crne Gore, kao i njihovim udruženjima i klubovima. Među nabrojanim prioritetima nalazi se i jačanje kontakata i saradnje sa srodnim politickim partijama u okruženju i Turskoj", navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo je, kako se dodaje, formiralo Kadrovsku komisiju sa zadatkom kreiranja kadrovske politike u Stranci i evidencije kadrova, kako u stručnom, tako i političkom pogledu, a donijeta je odluka o osnivanju Fonda za stipendiranje učenika i studenata.

"U cilju obuhvatnije i potpunije medijskog prezentacije aktivnosti BS formiran je Media tim stranke čiji će zadatak biti kreiranje medijskog imidža stranke, izrada stranačkih publikacija, web-portala, organizovanje tribina i okruglih stolova, kao i izdavačka djelatnost. Za rukovodioca Media tima određen je Suljo Mustafić, dosadašnji portparol i šef poslaničkog kluba BS. U tom cilju već je dizajniran i kreiran novi moderan web –sajt stranke na adresi www.bscg.me koji će biti redovno ažuriran i sadržavati sve važne informacije o aktivnostima BS.

Bonus video: