SNP Bijelo Polje: Nećemo kažnjavati glasače kao DPS i njegovi sateliti

"Skoro je nevjerovatno da i danas u 21. vijeku govorimo o tome da u mnoga područje Vraneške doline, zahvaljujući aktuelnoj vlasti, možete doći kao i prije 50-ak godina, makadamskim, neuređenim putevima"
8 komentar(a)
SNP logo, Foto: Printscreen
SNP logo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 08.05.2018. 08:53h

Socijalistička narodna partija će sprovoditi politiku ravnomjernog razvoja svih djelova opštine Bijelo Polje. Prekinućemo praksu aktuelne vlasti,koja je namjerno zapostavljala pojedina područja isključivo zbog činjenica da većinski glasaju opoziciju ili konkretnije SNP, navodi se u saopštenju SNP Bijelo Polje.

"Svjedoci smo da je u prethodnom periodu DPS sa svojim satelitama zlonamjerno politički kažnjavao građane pojedinih područja, koji im nijesu uzvraćali na način na koji oni to žele- glasovima. Skoro je nevjerovatno da i danas u 21. vijeku govorimo o tome da u mnoga područje Vraneške doline, zahvaljujući aktuelnoj vlasti, možete doći kao i prije 50-ak godina, makadamskim, neuređenim putevima. Da i ne pominjemo sramotnu činjenicu da smo daleko od toga da govorimo o kanalizacionoj i vodovodnoj mreži na ovim područjima. Uz sve ovo, loše i neredovno napajanje električnom energijom dio su "političkih nagrada" aktuelne vlasti prema stanovnicima ovih naših krajeva", navodi se u saopštenju.

Socijalistička narodna partija poručuje da se bez njih neće moći formirati odbornička većina.

"Upravo zbog toga, uvjeravamo vas da će biti rekonstruisani i asfaltirani putni pravci prema selima Potrk, Barice, kao i put Bliškovo - Stožer. Istovremeno, uz realizaciju ovih putnih, kanalizacionih projekata, programom smo planirali i konačan završetak nedostajućih seoskih vodovoda u Zatonu, Baricama i Tomaševu. U realizaciju ovih naših programskih projekata ući ćemo odmah poslije 27.maja, kada formiramo novu skupštinsku većinu. Zato smo više nego sigurni da je najbolji izbor Socijalistička narodna partrija i broj 9 na glasačkom listiću u Bijelom Polju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: