Koalicija DF-SNP: Korišćenje sportskih poligona biće besplatno

"Ova igrališta će biti ograđena, a omladina će moći da ih koristi bez naknade kad god žele. Zašto da omladina plaća termine za korišćenje sportskih terena školama i drugim njihovim vlasnicima, kada ove terene može da izgradi opština"
66 pregleda 5 komentar(a)
Aleksandar LEkić, Foto: Radomir Petrić
Aleksandar LEkić, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 07.05.2018. 15:02h

Odbornički kandidat izborne liste “DF-SNP, Za grad koji volimo” Aleksandar Lekić saopštio je danas da će nova vlast u Baru omogućiti omladini adekvatne uslove za rekreativno bavljenje sportom. On je ukazao da će ova koalicija kao nosilac nove vlasti u Baru Programom uređenja prostora omogućiti izgradnju dječjih igrališta za fudbal i košarku u pojedinim mjesnim zajednicama.

"Ova igrališta će biti ograđena, a omladina će moći da ih koristi bez naknade kad god žele. Zašto da omladina plaća termine za korišćenje sportskih terena školama i drugim njihovim vlasnicima, kada ove terene može da izgradi opština, za šta postoje i novčana sredstva, a i prostorne mogućnosti? Kao doprinos rekreativnom bavljenju sporta u našem gradu, pored izgradnje sportskih igrališta smatramo kao neophodno i uređenje trim staze, kao i izgradnju biciklističke staze i bazena na otvorenom", poručio je Lekić.

Bonus video: